banner
Spor

Kuzeyboru, başantrenörü ile sözleşmesini uzattı

misli.com sultanlar ligi”nde mücadele eden kuzeyboru voleybol takımı, başantrenör mehmet kamil söz”ün sözleşmesini 2022-2023 sezonu sonuna kadar uzattı. ligde 23 puanla 8″inci sırada yer alan kuzeyboru, başantrenör mehmet kamil söz ile yoluna..

Kuzeyboru, başantrenörü  ile sözleşmesini uzattı
banner

misli.com sultanlar ligi”nde mücadele eden kuzeyboru voleybol takımı, başantrenör mehmet kamil söz”ün sözleşmesini 2022-2023 sezonu sonuna kadar uzattı.

ligde 23 puanla 8″inci sırada yer alan kuzeyboru, başantrenör mehmet kamil söz ile yoluna devam edecek. söz, "aksaray”da güzel bir ortamın içerisindeyiz. güzel bir ekip ve oyuncu kadrosuyla iyi işler yapmaya çalışıyoruz. göze hoş gelecek, aksaray halkının ve voleybol camiasının keyifle izleyeceği bir oyun oynatmak için mücadele veriyoruz. Önümüzdeki sezonda bu ailenin bir parçası olacağım için mutluyum" diye konuştu.

aydın büyükşehir belediyespor ile oynayacakları maça hazırlandıklarını belirten söz, "bizim için önemli bir maç. bu yüzden taraftarımızı pazar günü maça bekliyoruz" dedi. haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası