banner
Spor

Kuzeyboru ekibi Avrupa’ya hazırlanıyor

Vodafone Sultanlar Ligi mücadelesini başarı ile taçlandıran Kuzeyboru ekibi CEV Challenge Cup’da yer alma hakkı elde etti. Kuzeyboru Spor Kulübü tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Başarıda emeği geçen herkese..

Kuzeyboru ekibi Avrupa’ya hazırlanıyor
banner

Vodafone Sultanlar Ligi mücadelesini başarı ile taçlandıran Kuzeyboru ekibi CEV Challenge Cup’da yer alma hakkı elde etti.

Kuzeyboru Spor Kulübü tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Başarıda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Takımımızın yanında olan, bizi destekleyen ve bize inanan herkese minnettarız. Şimdi Avrupa’da Kuzeyboru adını en yükseklere taşımak için hazırlanacağız. Birlikte nice zaferlere” notunu paylaştı.

TUĞBA ŞENOĞLU İVEDİN KUZEYBORU’YA VEDA ETTİ

Kuzeyboru’da bu sezon forma giyen milli takım oyuncusu Tuğba Şenoğlu İvedin ile yolların ayrıldığı öğrenildi. İvedin,“Kuzeyboru’ya Challenge Cup bileti alarak veda etmek beni çok mutlu etti. Sezonu böyle bir şekilde tamamlamak çok önemliydi. Bana destek olan yöneticilerimize, kulüp çalışanlarımıza ve en önemlisi taraftarımıza çok ederim” dedi. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası