banner
Spor

Kuzeyboru hedefe adım adım ilerliyor

kuzeyboru sariyer deplasmaninda lİge merhaba dİyecek misli.com sultanlar ligi takımlarından kuzeyboru spor kulübü asbaşkanı habib Özbek, yeni sezon hakkında açıklamalarda bulunarak, “bu yıl iddialı bir takım kurduk. avrupa kupalarına katılmayı..

Kuzeyboru hedefe adım adım ilerliyor
banner

kuzeyboru sariyer deplasmaninda lİge merhaba dİyecek
misli.com sultanlar ligi takımlarından kuzeyboru spor kulübü asbaşkanı habib Özbek, yeni sezon hakkında açıklamalarda bulunarak, “bu yıl iddialı bir takım kurduk. avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz” dedi.
kuzeyboru yönetimi olarak b çalışmalara başladıklarını kaydeden Özbek, ” sezonu açtıktan sonra İstanbul ve bursa”da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Şehrimizde düzenlediğimiz ihlara kupasına katıldık ve bu kupayı da başarı ile kazandık. Önceki günlerde katıldığımız türkiye kupasında ise grubumuzu lider bitirerek çeyrek finale çıkmaya hak kazandık. her şey planladığımız gibi devam ediyor” dedi.
İlk maçın 9 ekim”de İstanbul”da sarıyer ile oynanacağının altını çizen Özbek, “artık lig başlıyor, ilk maçımızı 9 sarıyer ile oynadıktan sonra evimizde taraftarımızın önüne çıkacağız. biz bu şehrin takımıyız ve herkesin desteğini bekliyoruz. avrupa kupalarına katılmayı başardığımızda sadece ülke içinde değil uluslararası arena da şehrimizi tanıtacağımıza inanıyoruz. bizi destekleyen herkesi gururlandırmak istiyoruz. bunun için evimizdeki maçlarımızda taraftar desteğine ihtiyacımız var. tüm aksaray halkını avrupa yürüyüşümüze destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası