banner
Spor

KUZEYBORU – VAKIFBANK MAÇ SONUCU: 3-0 Lidere Kuzeyboru darbesi

voleybol misli.com sultanlar ligi”nde vakıfbank”ın avrupa”da oynayacağı müsabakalar nedeni ile 17 kasım tarihinde oynanan 13.hafta mücadelesinde kuzeyboru, vakıfbank”ı konuk etti. müsabaka kuzeyboru”nun 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. aksaray spor salonunda..

KUZEYBORU – VAKIFBANK MAÇ SONUCU: 3-0 Lidere Kuzeyboru darbesi
banner

voleybol misli.com sultanlar ligi”nde vakıfbank”ın avrupa”da oynayacağı müsabakalar nedeni ile 17 kasım tarihinde oynanan 13.hafta mücadelesinde kuzeyboru, vakıfbank”ı konuk etti. müsabaka kuzeyboru”nun 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.
aksaray spor salonunda oynanan karşılaşmayı yasin okumuş ve pınar elma yönetti. 85 dakika süren müsabakaya kuzeyboru: hande korkut, ryhkliuk, fuldan ural, mitchem, yasemin yıldırım, arelya karasoy (dilek kınık, işıl Öz)ile çıkarken, vakıfbank: kübra çalışkan, cansu Özbay, meryem boz, guimaraes, ogbogu, hakley (ayça aykaç) altısı ile çıktı.
kuzeyin sultanları ilk seti etkili bir oyun sergileyerek 25-20 kazandı. İkinci sette de etkinliğini kaybetmeyen ve oyun kontrolünü elinden bırakmayan kuzeyboru, 25-21 kazandı. Üçüncü sette de hata yapmayan filenin sultanları lider konumda bulunan vakıfbank”ı 25-23 ile 3-0 mağlup etti. kuzeyin sultanları, sarı-siyahlı takımın 6 haftalık yenilmezlik unvanını elinden aldı.
rakİp karayollari!
misli.com sultanlar ligi”nde 10. hafta, 19 kasım cuma günü oynanacak sarıyer bld.-türk hava yolları karşılaşmasıyla başlayacak. sultanlarımız 20 kasım 2021 tarihi saat 14.00″da karayolları ile mücadele edecek. müsabaka başkent voleybol salonunda oynanacak.  
ÖĞrencİlerden tam destek
aksaray Üniversitesi (asÜ)gazetecilik bölümü öğrencileri, kuzeyin sultanlarını desteklemek için yerini aldı. son ana kadar coşkunluğun hâkim olduğu tribünler galibiyete büyük katkı sağladı. maç sonu açıklamalarda bulunan kuzeyboru spor kulübü başkanı bülent karaman, "bugün sahamızda vakıfbank”ı yendik. bu aksaray için çok büyük bir gurur. aksaray”dan çıkan bir takım olarak dünyanın takımını yenmeyi başardık. bu galibiyeti şehrimize ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi. foto- haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası