banner
Spor

Kuzeyboru’dan bir bomba transfer daha

hırvat milli takımının değişmez oyuncusu da aksaray”da. avrupa voleybol şampiyonasında milli takımımıza karşıda forma giyen ünlü oyuncu matea ikić kuzeyboru”ya imza attı. 1,85 boyunda ve smaçör mevkiinde oynayan ikić 19:30..

Kuzeyboru’dan bir  bomba transfer daha
banner

hırvat milli takımının değişmez oyuncusu da aksaray”da. avrupa voleybol şampiyonasında milli takımımıza karşıda forma giyen ünlü oyuncu matea ikić kuzeyboru”ya imza attı. 1,85 boyunda ve smaçör mevkiinde oynayan ikić 19:30 da trt den naklen yayınlanan maç ile taraftarlarımızın huzuruna çıktı.
hırvat milli takımının değişmez oyuncusu da aksaray”da. avrupa voleybol şampiyonasında milli takımımıza karşıda forma giyen ünlü oyuncu matea ikić kuzeyboru”ya imza attı. 1,85 boyunda ve smaçör mevkiinde oynayan ikić 19:30 da trt den naklen yayınlanan maç ile taraftarlarımızın huzuruna çıktı. hırvat milli takımı ile ankara”da bulunan oyuncu taraftarlarımızla tanışmayı ve aksaray”a bir an önce gelerek takıma katılmayı heyecanla beklediğini söyledi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası