banner
Spor

Kuzeyin Sultanlarından  3-0’lik galibiyet!

misli.com sultanlar ligi”nin 18″inci hafta karşılaşmasında temsilcimiz kuzeyboru, aydın büyükşehir belediyespor”u evinde konuk etti. 95 dakika süren karşılaşmayı kuzeyin sultanları 25-20, 25-21 ve 28-26″lık setlerle kazandı. ligde bir galibiyete daha..

Kuzeyin Sultanlarından   3-0’lik galibiyet!
banner

misli.com sultanlar ligi”nin 18″inci hafta karşılaşmasında temsilcimiz kuzeyboru, aydın büyükşehir belediyespor”u evinde konuk etti. 95 dakika süren karşılaşmayı kuzeyin sultanları 25-20, 25-21 ve 28-26″lık setlerle kazandı. ligde bir galibiyete daha imza atan sultanlar, puanını 26″ya yükseltti.

aksaray spor salonu”nda oynanan müsabakayı hüseyin okumuş ve kadir girente yönetti. kuzeyboru; yasemin yıldırım, İvana vanjak, ryhkliuk, mitchem, arelya karasoy, hande korkut (dilek kınık, işıl Öz, ezgi akyıldız)ile mücadele ederken, aydın ekibi ise; ezgi bektaş, stevenson, aslıhan kılıç, szakmary, ergül eroğlu, nicoletti (melis yılmaz, eylül çeşme akar, güldeniz Önal, duygu düzceler, pelin Özkılıçcı) ile mücadelede yer aldı.

oyuna etkili başlayan temsilcimiz ilk seti 25-20, kazandı. İkinci sette de rakibine geçit vermeyen kuzeyin sultanları seti 25-21 kazandı. Üçüncü set 28-26″lık skor ile tamamlandı.

kuzeyboru da en skorer mİtchem

kuzeyboru”nun en skorer ismi 19 sayıyla annie mitchem olurken, alesia rykhliuk 18, yasemin yıldırım ve İvana vanjak takımına 7″şer sayı kazandırarak katkı sağladı. aydın büyükşehir belediyespor”da ise greta szakmary 12 sayı ile takımının en skorer ismi olurken anna nicoletti ise 9 sayı ile takımına katkı sağladı.

 ligin 19″uncu haftasında kuzeyboru 14 Şubat pazartesi günü mert grup sigortaya konuk olacak. aydın büyükşehir belediyespor ise yeşilyurt”u ağırlayacak.

‘aydin maçi bİzİm İçİn Önemlİydİ”

galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyleyen kuzeyboru başantrenörü kamil söz, “aydın maçı bizim için çok önemliydi. kuzeyboru, mert grup sigorta ve aydın belediyespor”un puanları birbirine yakındı. play-off yarışından geri kalmamak için kazanmamız gerekiyordu. Şu an takımımız hem fizik hem de mental olarak iyi durumda. galibiyet serimize devam etmek istiyoruz” dedi. foto-haber: Şeyda coŞar

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası