banner
Esnaf

Lastikçilerde yaz lastiği yoğunluğu

aksaray”da havaların ısınması ile otomobil sürücülerinin kışlık lastiklerini söktürmeleri oto lastikçilerinin mesaisini artırdı. aksaray”da havaların ısınması ile otomobil sürücülerinin kışlık lastiklerini söktürmeleri oto lastikçilerinin mesaisini artırdı. kış lastiği uygulaması lastikçilerin..

Lastikçilerde yaz  lastiği yoğunluğu
banner

aksaray”da havaların ısınması ile otomobil sürücülerinin kışlık lastiklerini söktürmeleri oto lastikçilerinin mesaisini artırdı.
aksaray”da havaların ısınması ile otomobil sürücülerinin kışlık lastiklerini söktürmeleri oto lastikçilerinin mesaisini artırdı. kış lastiği uygulaması lastikçilerin de hareketlenmesine neden oldu. 1 aralık 2018 tarihinde başlayan kış lastiği uygulamasının 1 mayısta sonra ereceğini belirten lastik ustası alahattin Öven, ”havaların ısınması ile özel araçların yazlık lastiklerini,  sabah erken saatlerden itibaren sürücülerin akınına uğrayan lastikçilerde sürücülere, 4 lastiğin değişimi, balans ayarı ve hidrojen basma uygulaması veren lastikçiler 50 ile 60 lira değiştiriyoruz.” dedi.
hafta sonu yoğunluk oluyor
hafta sonları yoğun mesai yaptıklarını belirten lastik ustası Öven, günde ortalama 30-35 civarında aracın lastiklerini değiştirdiklerini ifade ettiler. sürücülere kışlık lastikleri değiştirmeleri tavsiyesinde bulunan Öven, lastikleri değiştirmedikleri takdirde yakıtı fazla harcar, aracı yorar, ön takımlarını bozar, yazlık lastikleri takmaları yakıt tasarrufu için iyi olacaktır ifadelerini kullandı. foto-haber: ali furat
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası