banner
Siyaset

‘Lider ülke Türkiye için Cumhur İttifakı’

KAŞLI, ‘MİLLETİMİZ TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİ İÇİN SANDIĞA GİDECEK’ MHP Aksaray 28. Dönem Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Türk milletine hayırlı olması..

‘Lider ülke Türkiye  için Cumhur İttifakı’
banner

KAŞLI, ‘MİLLETİMİZ TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİ İÇİN SANDIĞA GİDECEK’

MHP Aksaray 28. Dönem Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Türk milletine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Seçimlerde MHP’nin yüksek bir oy oranıyla mecliste sandalye sayısını artıracağını ve Cumhur İttifakı iradesinin seçimlerden zaferle çıkacağını aktaran Kaşlı, “Biz Cumhur İttifakı olarak milletimizin her türlü sorununu çözmek için çalışıyoruz. 5 yıllık vekillik dönemimde olduğu gibi bu seçim sürecinde de merkezden köylere, esnaftan çiftçilerimize Aksaray halkıyla temaslarda bulundum. Biz önce ülkem, sonra milletim daha sonra partim diye yıllardır ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonu çizgisinde olduk. Milletimizin derdi bizim derdimiz, milletimizin sorunları bizim sorunlarımız. Bu zaman kadar iletilen sorunların yüzde 85’ini çözdük. Ne söz verdiysek arkasında durduk. Mecliste Aksaray’ımızınhakkını korumak için uğraşlar verdik. Aksaray’ımız için ne önemliyse onun için çalıştık. Bizim davamız Türkiye’dir, bizim davamız Aksaray’dır” dedi.

Başbuğ Alparslan Türkeş’in çizdiği yolda Devlet Bahçeli’nin liderliğinde hiçbir yöne sapmadan, milli ve manevi değerlerden taviz vermeden yürüdüklerini ifade eden Kaşlı, bugünde ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda yerli ve milli üretimin sonuna dek destekçisi olacaklarını vurguladı.

 

‘PKK KONUŞUYOR LİDERLER SUSUYOR’

Bugün her yerinde HDP ve PKK’nın olduğu ve adına 6’lı masa dedikleri bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin zillet ittifakı olarak nitelendirdiği oluşum, Cumhur İttifakı iradesiyle hayata geçirilen yerli ve milli yatırımlarımızı durdurmayı kendilerine şiar edinmiştir.  Terör örgütlerinin ev sahibi edasıyla yaptığı açıklamalara, miting meydanlarında devletimizi, yerli ve milli yatırımlarımızı hedef alan söylemlerine, özerklik söylemlerine, sadece Kılıçdaroğlu değil o masadaki hiçbir lider itiraz etmiyor. Lafa gelince milliyetçiliği kimseye bırakmayanlar PKK, HDP söylemlerine bir tek söz söyleyemiyor. Ben yine söylüyorum ülkücülüğün patenti de tekeli de MHP’dedir. Biz dün olduğu gibi bu günde bu terör odaklarına, onların yanında olanlara karşı dimdik duracağız. Bizler Türkiye’yi bölmeye çalışan, Türk milletini ayrıştırmaya çalışan herkese karşı geleceğiz” diye konuştu.

‘TÜRK’ÜN GÜCÜNÜ HERKES BİLECEK’

Türkiye’nin ikinci yüzyılına adım attığı bu süreçte yerli ve milli yatırımların artarak devam edeceğini Türk’ün gücünü tüm dünyaya hissettirmeye devam edeceklerini ifade eden Kaşlı, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Bizler ambargolara karşı çıkmış bir milletiz. Bizi durduramayacaklar. Yerli ve milli üretimlerimizi her geçen gün artıracağız. Türk milleti olarak bizler TOGG, ANKA, Kızıl Elma, TCG Anadolu Gemimiz gibi yerli ve milli üretimlerimizden rahatsızlık duyanlara ve seçim sonrasında bu üretimleri durduracaklarını belirten kişilere oy vermeyiz. Bizim en büyük isteğimiz Türkiye’nin gelişmesi ve dünyada lider ülke olmasıdır. Cumhur İttifakı olarak yerli ve milli üretimleri durduramayacaklarının sözünü veriyoruz” dedi.

‘CHP’Lİ SEÇMEN İP’İN GÖLGESİNDE’

Aksaray’da, CHP’nin seçime gitmediğinin de altını çizen Kaşlı, “Aksaray milleti bunu unutmasın ki bu seçimde CHP seçmeni 6 oku göremeyecek. İP gibi bir partiye oy vermek zorunda kalacaklar. Atatürk’ün partisi olan CHP, bugün Aksaray’da koltuk uğruna seçime gitmiyor. Aksaray halkı bunu unutmamalı” dedi.

‘HER EVDEN EN AZ BİR OY GELECEK’

Türk milletinin seçimlerde ‘Lider Ülke Türkiye’vizyonuna sahip çıkarak Cumhur İttifakı’na sahip çıkacağını vurgulayan Kaşlı, sözlerini şu ifadelerle tamamladı “14 Mayıs’ta Cumhurun şafağında zafer heyecanıyla buluşacağımızı biliyorum. Halkımız bize bu güveni verdi. Bizler halkımıza, halkımız bize güveniyor. MHP’nin mecliste bu şer odaklarına karşı dimdik durması için, ülkemiz ve bağımsızlığımız için her evden MHP’ye en az bir oy gelecektir.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası