banner
Spor

Ligi galibiyetle bitirmek istiyoruz

tff 3″üncü lig 2″nci grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 aksaray belediyespor ligin 19″uncu hafta karşılaşmasında deplasmanda harput dibek elazığ karakoçan kulübü”ne konuk olacak.  elazığ doğukent stadında oynanacak karşılaşma 26..

Ligi galibiyetle bitirmek istiyoruz
banner

tff 3″üncü lig 2″nci grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 aksaray belediyespor ligin 19″uncu hafta karşılaşmasında deplasmanda harput dibek elazığ karakoçan kulübü”ne konuk olacak.  elazığ doğukent stadında oynanacak karşılaşma 26 aralık pazar günü saat 13.00″da başlayacak.
bayrampaşaspor galibiyeti ile takımda morallerin en üst seviyede olduğu siyah beyazlı ekip 1 günlük iznin ardından elazığ karakoçan maçının hazırlıkları teknik patron cüneyt biçer nezaretinde başladı. soğuk havada düz koşu ile başlayan idman, taktik ve kuvvet çalışmalarıyla devam etti. çift kale maç ile idmanı sonlandırdı. 68 aksaray belediyespor yönetimi ise takıma moral vermek için siyah beyazlı ekibi yalnız bırakmadı.


İdman sonrasında açıklamalarda bulunan teknik patron biçer, “yağışlı ve saha şartlarının zor olduğu bayrampaşaspor maçında canla başla mücadele ederek sahadan 2-1 galip gelen futbolcularımı tebrik ediyorum. sahada yağmur altında zorlu bir mücadele vererek hanemize 3 puanı yazdırdık. bu galibiyeti bizleri maçın başından sonuna kadar destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. ligin son haftasında deplasmanda harput dibek elazığ karakoçan kulübü”ne konuk olacağız. hava şartları zorlu olacağı için bizde idmanımızı maç saatine aldık. takım olarak hafta sonuna kadar dağılganspor tesislerinde iyi hazırlanıp deplasmanda elazığ karakoçan”ı yenip ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyoruz” diye konuştu. siyah beyazlı ekip ligde 30 puanla 5″inci sırada bulunuyor. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası