banner
Gündem

Mahalle iftarları devam ediyor

  aksaray belediyesi ramazan ayı dolayısıyla yavuz sultan selim mahallesinde binlerce vatandaşa iftar yemeği düzenledi.   aksaray belediyesi ramazan ayı dolayısıyla yavuz sultan selim mahallesinde binlerce vatandaşa iftar yemeği düzenledi…

Mahalle iftarları  devam ediyor
banner

 
aksaray belediyesi ramazan ayı dolayısıyla yavuz sultan selim mahallesinde binlerce vatandaşa iftar yemeği düzenledi.
 
aksaray belediyesi ramazan ayı dolayısıyla yavuz sultan selim mahallesinde binlerce vatandaşa iftar yemeği düzenledi.
 
kapalı pazar alanında düzenlenen iftar yemeğine belediye başkanvekili cem elibol, belediye meclis üyeleri, kızılay aksaray Şube başkanı yusuf Öztürk, mahalle muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
başkanvekili elibol ile belediye meclis üyeleri iftara katılan vatandaşlarla tek tek görüşerek hasbıhal ettiler. başkanvekili elibol vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada;  “bu akşam İftar vaktinin güzelliğini ve sofrasının bereketini yavuz sultan selim mahallemizde ki siz değerli vatandaşlarımızla birlikte paylaştık. cenabı allah çocuklarınızla ailenizle birlikte nice ramazanlara ulaşmayı nasip etsin. biz her zaman yanınızdayız. beyaz masada arzu ve isteklerinizi dinlemeye devam edeceğiz. mahallemizde neler yapabileceğimizi el birliği ile paylaşacağız. tuttuğunuz oruçları allah kabul etsin.” dedi.
 
vatandaşlar, iftar sonrası yaptıkları açıklamada kendilerine bu güzel iftar sofrasını hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası