banner
Gündem

Merkez Büro-Sen Genel Kurul Toplantısı yapıldı

tüm memur sen konferderasyonuna bağlı merkez büro çalışanları sendikası 2. olağan genel kurul toplantısını tekirdağ da yaparak 4 yıl görev alacak yeni yönetimini belirledi.   tüm memur sen konferderasyonuna bağlı..

Merkez Büro-Sen Genel  Kurul Toplantısı yapıldı
banner

tüm memur sen konferderasyonuna bağlı merkez büro çalışanları sendikası 2. olağan genel kurul toplantısını tekirdağ da yaparak 4 yıl görev alacak yeni yönetimini belirledi.
 
tüm memur sen konferderasyonuna bağlı merkez büro çalışanları sendikası 2. olağan genel kurul toplantısını tekirdağ da yaparak 4 yıl görev alacak yeni yönetimini belirledi.
yeni yönetimde genel başkan celil tadık, güven tazelerken merkez büro çalışanları sendikası aksaray İl başkanı İdris bolakar, basın-yayından sorumlu genel başkan yardımcısı ve Üst kurul delegesi olarak sendika yönetim kuruluna asaleten seçildi.
genel başkan celil tadık açılış konuşmasında “merkez büro sen, kurulduğu günden beri, kamu çalışanlarının sıkıntı ve sorunlarını çözmek için mücadele etmiş ve etmeye de devam etmektedir. bu ülke şartlarında sendikal faaliyet yapmak, mücadele etmek, ayakta kalmak gerçekten çok zor değerli dostlarım. yılmadık, yıkılmadık ayakta kaldık ve yıkılmadan mücadelemize devam edeceğiz.
Ülke genelinde teşkilatlanmaya çalıştık, birçok il de teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlarken, bazı il ve ilçelerimizde teşkilatlanma çalışmalarımız sürmektedir.
bu süreçte baskılar gördük, gerek diğer sendika yöneticilerinden gerekse bazı kamu kurumlarının idarecileri tarafından baskı ve mobbinglere maruz kaldık. haklı olduğumuz her olayda sonuna kadar mücadele ettik, kanunlar çerçevesinde hukuk büromuz tarafından açılan davaları kazandık. kurulduğumuz günde söylemiştik şimdi de söylüyorum hiç kimsenin arka bahçesi olmadık olmayacağız. biz sendikacığız sendikacılık yapacağız. her zaman hak ve adaletin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.
Şu anda merkez büro sen”in mücadelesi gerçekten takdir edilecek bir sendikacılıktır. tüm türkiye artık bizim sendikamızı öğrendi. bundan sonra da yürüteceğimiz mücadeleyi tüm türkiye görecek! nerede mağdur ve mazlum kamu çalışanı varsa biz sendika olarak yanında olacağız. tüm memur sen konfederasyonumuzun desteğiyle artık önümüzde ki süreçte hem üye sayımızı hem teşkilatımızı büyüteceğiz. büro kolunda kamu kurumlarında görev yapan tüm memurların umuduyuz, umudu olmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
 
bolakar; “memurların sesi olacağız”
 
merkez büro sen genel başkan yardımcılığına seçilen İdris bolakar, “sadece memur sendikacılığı yapmak adına çıktığımız bu yolda, türkiye de memur sendikacılığını yeniden hak ettiği yere getirmek, kamu da çalışan tüm memur arkadaşlarımızın; verimli, başarılı, huzurlu bir şekilde maddi ve manevi kazanımlarını savunarak; kamu kurumlarında vatandaşımıza sunulan hizmet kalitesinin artması için sendikal çalışmalarımızı sürdüreceğiz. göreve layık gören sendikamızın tüm yönetici ve delegelerine teşekkür ederim. ayrıca merkez büro sen ailesini tercih eden tüm üyelerimizi de gönülden tebrik ederim. güzel türkiye”mizin memurlarının sesi olmaya, hak ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası