banner
Gündem

MHP teşkilatında bayramlaşma

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray il teşkilatı tarafından parti binasında bayramlaşma töreni düzenlendi. törende mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı ve İl başkanı mustafa çölkesen vatandaşlar ile partililerin bayramını kutladı. bayramlaşma..

MHP teşkilatında bayramlaşma
banner

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray il teşkilatı tarafından parti binasında bayramlaşma töreni düzenlendi.
törende mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı ve İl başkanı mustafa çölkesen vatandaşlar ile partililerin bayramını kutladı.
bayramlaşma töreninde konuşan milletvekili kaşlı; “aksaray teşkilatı iç anadolu bölgesinde en başarılı parti olmuştur. 31 mart seçimlerinde rakamlar bunu göstermektedir. teşkilatımız olağan üstü bir gayretle çalışmıştır. ama siyaset hesap değil nasip meselesidir. ama aksaray halkı gösterdiği teveccühle mhp”ye sahip çıktığını göstermiştir. biz birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak 1 nisan”dan itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki ilk seçimde mhp”yi aksaray”da birinci parti yapma gayretiyle çalışacağımızı beyan ediyorum.”dedi.
genel başkanları devlet bahçeli”nin anlamlı bayram mesajı konusunda da aktarımda bulunan kaşlı; “ramazan bayramı milli ve manevi hayatımızın güzide bir dönemi, gönüllerin birleştiği, yüreklerin bütünleştiği, özlemlerin vuslatla nihayete erdiği kucaklaşma devridir. bayram demek, barış ve kardeşlik demektir. bayram demek, hatırlama, hatırlanma, heyecan ve huzur demektir. kökeni, mezhebi ve anasının dili ne olursa olsun tüm türk vatandaşları muhabbet ve hürmetle bayramlaşırken, gönüller alınmalı, dargınlıklar sonlanmalı, küslükler, kırgınlıklar tamir ve telafi edilmelidir. elbette dilek ve beklentimiz budur. genel başkanımız diyarbakır”dan uzatılan ikramın İstanbul”da tadılacağını, Şırnak”tan uzatılan elin ankara”da tutulacağını, böylelikle milli birlik ve beraberliğimizin korunacağını, türkiye”nin birlik ve beraberliğine karşı olan güçlerin karşısında da hep mhp teşkilatlarının olacağını, vatanın ve milletin bekasına her daim ülkücülerin sahip çıkacağını liderimiz açık bir şekilde beyan etmiştir.”dedi. foto-haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası