banner
Spor

Milli maçlar Aksaray’da oynansın Türkiye’miz her daim galip gelsin

aksaray”in havasi tÜrk mİllİ takimimiza İyİ gelİyor aksaray ev sahipliği yaptığı milli organizasyonlarda türk milli takımımıza uğurlu gelerek önemli bir başarı grafiği sağladı. hentbolda aksaray”da 3 müsabakaya çıkan millilerimiz bu..

Milli maçlar Aksaray’da oynansın Türkiye’miz her daim galip gelsin
banner

aksaray”in havasi tÜrk mİllİ takimimiza İyİ gelİyor
aksaray ev sahipliği yaptığı milli organizasyonlarda türk milli takımımıza uğurlu gelerek önemli bir başarı grafiği sağladı. hentbolda aksaray”da 3 müsabakaya çıkan millilerimiz bu 3 müsabakayı da aksaraylıların verdiği coşkulu destekle kazanmayı başardı. milli takımlara kamp konusunda da kucak açan aksaray son olarak ampute milli takımı”nı da avrupa Şampiyonluğuna uğurlamıştı.
hollanda”yi 30-27 maĞlup ettİk
a milli erkek hentbol takımı, 2019 dünya Şampiyonası avrupa elemeleri 5. grup üçüncü maçında hollanda ile aksaray”da karşılaştı. hasandağ spor salonu”nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını millilerimiz 14-16 geride bitirdi. İkinci yarıda aksaraylıların müthiş desteği ile iyi bir geri dönüş yapan kürk milli takımı hollanda”yı 30-27 mağlup etmeyi başardı. aksaray ilk kez ev sahipliği yaptığı milli bir organizasyonda galibiyetin alınmasında büyük pay sahibi oldu.
yunanİstan”i 24-23 maĞlup ettİk
2019 erkekler dünya hentbol Şampiyonası avrupa eleme grubu son müsabakasında a milliler bu kez aksaray”da yunanistan”ı ağırladı. yine müthiş bir seyirci coşkusunun olduğu hasandağ spor salonu”nda, milli takımımız yunanistan”ı 24-23 mağlup etmeyi başardı. müsabakanın ilk yarısı da 13-12 milli takımımızın üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. aksaray halkı tribünleri doldurarak ve türk bayrakları ile millileri coşturarak bir galibiyette daha önemli rol oynadı.
lİtvanya”yi 30-24 maĞlup ettİk
a milli kadın hentbol takımımız, 2018 avrupa Şampiyonası elemeleri 6. grup”taki 4. maçında litvanya”yı aksaray”da konuk etti. yaklaşık 3500 seyircinin takip ettiği aksaray hasan dağı spor salonunda oynanan mücadelenin ilk yarısını milli takımımız 15-10 önde kapattı. karşılaşma da 30-24 millerimizin üstünlüğü ile sonuçlandı. bu galibiyet kadın millilerimizin ilk galibiyeti oldu ve şampiyonada umutları yeşertti. aksaray”ın uğuru kadın milli takımımıza da yetti.
avrupa Şampİyonasi uĞurladik
sadece maçlarda değil gelen milli takımlara da uğurunu bulaştıran aksaray, ampute milli takımı”nın avrupa Şampiyonluğu”na uzanan serüvenine de büyük katkı sağlamıştı. milli takım eaff avrupa ampute futbol Şampiyonası”nın son hazırlık kampını aksaray”da yapmış ve aksaray”dan şampiyonaya uğurlanmıştı. türkiye milli ampute futbol takımı, İstanbul”da düzenlenen avrupa ampute futbol federasyonu avrupa Şampiyonası”nın final maçında İngiltere”yi 2-1 yenerek şampiyon olmuştu.  oğuzhan demİray”ın haberi

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası