banner
Esnaf

‘Modifiye trafikte tehlike değil, bunu iyi idrak edelim’

modfİye ustasi kÖksal; “modİfİye trafİĞİ tehlİkeye sokmak ve İnsanlari rahatsiz etmek deĞİl, nasil bİr ev dekor ettİrİyorsak bu da zevkİmİze gÖre yaptirdiĞimiz bİr Şey. modİfİye araç tutkunlarindan bu hassasİyetİ beklİyoruz”..

‘Modifiye trafikte tehlike  değil, bunu iyi idrak edelim’
banner

modfİye ustasi kÖksal; “modİfİye trafİĞİ tehlİkeye sokmak ve İnsanlari rahatsiz etmek deĞİl, nasil bİr ev dekor ettİrİyorsak bu da zevkİmİze gÖre yaptirdiĞimiz bİr Şey. modİfİye araç tutkunlarindan bu hassasİyetİ beklİyoruz”
aksaray”da otomobil tutkunlarına araçlarını kendi zevklerine göre dizayn etme noktasında hizmet vermekte olduklarını ve bu kapsamda zengin oto aksesuarları çeşitlerinin işletmelerinde bulunduğunu ifade eden aksaray modifiye işletmecisi Şentürk köksal, modifiyenin kesinlikle trafiği tehlikeye sokmak, trafikte istenmeyen hareketler yapmak, insanları rahatsız edercesine caddelerde gezinmek olmadığını söyledi. modifiye ile ilgili dünyanın her yerinde fuarlar, organizasyonlar, galeriler ve sergiler düzenlendiğini ifade eden köksal, “ama maalesef bazı arkadaşlar bunu farklı algılıyor. trafiğe ve insanları hem tehlikeye sokuyor hem rahatsızlık veriyor. bu bizleri gerçekten üzüyor. bunlar hoş olmayan hadiseler. nasıl bir ev alıyoruz ve içerisini zevkimize göre dizayn ediyoruz, araba da böyle. tamamen göz zevkimiz için, görünüm için. bunu mutlaka iyi idrak etmeliyiz.”dedi.
20 yıldır aksaray”da bu alanda hizmet vermekte olduklarını ifade eden köksal; “otomobil tutkunlarına oto aksesuar çeşitleri noktasında zengin ürün seçenekleriyle hizmet veriyoruz. xerox far ekipmanları, araçların film-karbon kaplaması, müzik sistemleri, anfi-kolon, araç teybi, bas sistemleri, park sensorları, far sistemleri, araç içi özel paspaslar, özel sis lambası ekipmanları, her araca özel silecek, oto alarmı, direksiyon kılıfı, bel destekleme filesi, vites topuzu çeşitlerinden tutunda daha sayamadığımız birçok oto aksesuarı ile otomobil tutkunlarının araçlarını zevklerine göre donatmalarını sağlıyoruz.  modfiye bir tutku ve özellikle gençlerin ilgisi oldukça fazla. artık insanlar otomobillerine aldıkları gibi binmiyorlar. araçlarını kendi zevklerine göre gönül rahatlığı ile dizayn ediyorlar. bizlerde müşterilerimizin bu tutkularına en iyi şekilde cevap vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. ama söylediğim gibi modifiye tamamen bu çerçevede. aksi durumlar yaşanmasın diye bizde modifiye yaptığımız araçların sürücülerini bu konuda uyarıyoruz. İnsanlar telefonlarına bile kılıf, kırılmaz cam, dekoratif desenler yaptırıyor. yaptığımız araçlar ve tercihlerde bu yönde. ”diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası