banner
Gündem

Mollaoğlu adaylığını açıkladı

tÜrk bÜro-sen”de genel kurul sÜrecİ baŞladi türkiye kamu-sen konfederasyonuna bağlı olarak faaliyetlerini yürüten türk-büro sendikası”nda genel kurul süreci başladı. aksaray”da 5″incisi gerçekleştirilecek olağan genel kurulda şube başkanlığına aday olduğunu açıklayan..

Mollaoğlu adaylığını açıkladı
banner

tÜrk bÜro-sen”de genel kurul sÜrecİ baŞladi

türkiye kamu-sen konfederasyonuna bağlı olarak faaliyetlerini yürüten türk-büro sendikası”nda genel kurul süreci başladı.
aksaray”da 5″incisi gerçekleştirilecek olağan genel kurulda şube başkanlığına aday olduğunu açıklayan ahmet mollaoğlu; “aksaray”da yirmi bir yıldır devlet memuru olarak çalışıp, görevime aksaray defterdarlığı vergi dairesi müdürlüğünde gelir uzmanı olarak devam etmekteyim. türk büro sen aksaray şubesinde 2002 yılından bu yana üye olmakla beraber üç dönemdir sendikanın yönetiminde görev almaktayım.  Şuanda da şube başkan yardımcısı olarak görev yaptığım sendikamızın kasım ayında yapılacak olan 5. olağan kongresi sebebiyle, değerli dava ve mücadele arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişare ve takdirleri ile aksaray Şube başkanlığına adayım. memuriyet hayatı boyunca sendikamızın çeşitli kademelerinde görev almış ve bundan sonraki süreçte de türk memurunu daha iyi hayat standartlarına çıkartmak için tüm mücadelem devam edecektir. bu kutlu mücadelede tarafıma verilen destek için teşekkür ediyor, tüm kamuoyuna adaylığımı açıklıyorum” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası