banner
Asayiş

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim

Aksaray Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayiş ekipleri, havaların ısınmasıyla kentte motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini artırdı. Şehir genelindeki denetim noktasında ekipler, motosiklet sürücülerini durdurarak, ehliyet ve ruhsat kontrolü yaptı. Sürücülerin..

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim
banner

Aksaray Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayiş ekipleri, havaların ısınmasıyla kentte motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini artırdı.

Şehir genelindeki denetim noktasında ekipler, motosiklet sürücülerini durdurarak, ehliyet ve ruhsat kontrolü yaptı. Sürücülerin Genel Bilgi Toplama (GBT) kayıtlarına bakan ekipler, kasksız sürücülere ceza uyguladı.

Cumhuriyet Bulvarında kontrol noktası oluşturan ekipler, motosiklet sürücülerine denetim yaptı. Ekipler 3 tekerlekli motosiklet sürücülerinde; ehliyet, kask, sigorta ve plakası olmayanlara cezai işlem uygularken motosikletleri ise trafikten men etti.

Motosiklet denetimlerinin bahar ve yaz boyu aralıksız süreceği öğrenildi. Motosiklet denetimleri ise Aksaray halkını memnun etti. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası