banner
Gündem

Nevzat Palta’dan Dinçer’e ziyaret

  2004-2014 yılları arasında iki dönem aksaray belediye başkanlığı ve 25. dönem aksaray milletvekilliği görevlerinde bulunan nevzat palta, aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi…

Nevzat Palta’dan  Dinçer’e ziyaret
banner

 
2004-2014 yılları arasında iki dönem aksaray belediye başkanlığı ve 25. dönem aksaray milletvekilliği görevlerinde bulunan nevzat palta, aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
 
eski başkan ve milletvekili nevzat palta, aksaray”ın genç ve dinamik başkanı evren dinçer”e yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
 
nevzat palta, genç başkan evren dinçer ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak belediyecilik konusundaki tecrübelerinden bahsetti. aksaray belediye başkanı evren dinçer, nazik ziyaretinden dolayı eski başkan ve milletvekili nevzat palta”ya teşekkür etti.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası