banner
Eğitim

Öğrenciler yeni bir spor dalıyla tanışmanın mutluluğunu yaşadı

ASÜ SPOR BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ TEMEL KAYAK EĞİTİMİ İÇİN ERCİYES’TE Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından kayak dersi etkinliği çerçevesinde Fakülte öğrencilerine Erciyes’te temel kayak eğitimi verilmeye başlandı…

Öğrenciler yeni bir spor dalıyla tanışmanın mutluluğunu yaşadı
banner

ASÜ SPOR BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ TEMEL KAYAK EĞİTİMİ İÇİN ERCİYES’TE

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından kayak dersi etkinliği çerçevesinde Fakülte öğrencilerine Erciyes’te temel kayak eğitimi verilmeye başlandı. Ders programında yer alan Kayak dersi alan yaklaşık 50 öğrencinin katılımıyla Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ne 3 günlük eğitim neşeli başladı.

Aksaray Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi öğretim elemanlarından Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Metin Yüceant, Dr. Öğr. Üyesi Tuncay Öcal, Öğr. Gör Rıfat Demir ile Öğr. Gör Aytuğ Çelikkanat rehberliğinde katılım gösterdiği gezide öğrenciler, karın ve eşsiz bir güzelliğe sahip olan Erciyes’in tadını çıkardı.

Aksaray Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi eğitmenlerden her sabah 2 saat ders alan katılımcılar, öğle yemeği molasından sonra 2 saat daha eğitim görerek kendi başlarına kayak yapabilecek seviyeye gelmeye başlarken, ilk derste acemilik evresini atlatan öğrencilerin, 2. ve 3. Gün doğru kayak yapmaya alıştıkları ifade edildi.

Ayrıca, karla ve kayakla tanışan öğrenciler için oldukça güzel bir deneyim olduğuna dikkat çekildi. Öğrencilerin sosyal işlevselliklerinin arttırılmasının hedeflendiği gezide, teleferik hizmetinden yararlanmanın yanı sıra kızak kiralanıp kayak yapılırken, ayrıca çeşitli müzikler eşliğinde halaylar çekildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası