banner
Gündem

Öğrencilere aşırı tuz ve şeker tüketiminin zararları anlatıldı

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Böbrek Vakfı arasında imzalanan protokol ile ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilere, aşırı tuz ve şeker tüketiminin zararları, sağlıklı bir yaşam için beslenme..

Öğrencilere aşırı tuz ve şeker tüketiminin zararları anlatıldı
banner

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Böbrek Vakfı arasında imzalanan protokol ile ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilere, aşırı tuz ve şeker tüketiminin zararları, sağlıklı bir yaşam için beslenme ve hayat tarzı önerileri konulu eğitimler verildi.

İmzalanan protokol kapsamında eğitim Nuray Kaya İmam Hatip Ortaokulu ve 23 Nisan Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilere ve il merkezinde görev yapan rehber öğretmenlere yönelik gerçekleştirildi. Verilen eğitimlerle öğrencilerde farkındalık oluşturmak hedeflendi.

Türk Böbrek Vakfı Projeler Koordinatörü Ayşe Onat ve Türk Böbrek Vakfı Diyetisyeni Gökçen Efe Aydın eğitim faaliyetlerine katılım sağladı.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası