banner
Siyaset

Ortaköy halkı Sinan Özkan’ı bağrına bastı

ÖZKAN; ‘TÜRKİYE YÜZYILI, İNŞA EDECEĞİMİZ YARINLARIN BAŞLANGICIDIR’ AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan, 14 Mayıs seçimleri öncesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Ortaköy ilçesinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Ortaköy halkına..

Ortaköy halkı Sinan Özkan’ı bağrına bastı
banner

ÖZKAN; ‘TÜRKİYE YÜZYILI, İNŞA EDECEĞİMİZ YARINLARIN BAŞLANGICIDIR’

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan, 14 Mayıs seçimleri öncesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Ortaköy ilçesinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Ortaköy halkına samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür eden Özkan, gördükleri manzaranın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güven ve tam bağımsız Türkiye’de karar kılan millet manzarası olduğunu aktardı.

‘BİZ SADECE MİLLETİMİZLE VAR OLURUZ’

AK Parti çatısı altında Türkiye Yüzyılı için hizmet etmenin gurur verici olduğunu dile getirenMilletvekili Adayı Özkan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Yeter artık söz milletindir’ ifadesi halkımızın söylemine ne denli önem verdiğinin büyük bir göstergesidir. Biz de bu düstur ile esnaflarımızın, hemşehrilerimizin sözlerine kulak vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.  Doğru adımlarla hızla ilerlediğimiz bu kutlu yolda 2023 hedeflerimizi teker teker gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıllar için gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimizi halkımıza anlatmak, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanı olmasını sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi ve milletimizi refah yarınlara ulaştırma gayesiyle hareket ettiğimiz seçim öncesi dönemde vatandaşlarımızın kapılarını tek tek çalarak Cumhurbaşkanı’mızın selamını iletiyoruz. Ülkemizin hem iç hem de dış mihraklar tarafından son 10 yıldır maruz kaldığı ağır saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Cumhurbaşkanı’mızın yürüdüğü bu hak yolda 20 yıllık eser ve hizmet siyasetine gönülden bağlıyız. Yeni vizyonumuz Türkiye Yüzyılı’dır. Bu önemli yüzyıl bizim inşa edeceğimiz yarınların başlangıcıdır” dedi.

‘DOĞRU ZAMAN DOĞRU ADAM’

Gittikleri her ziyarette umudun Recep Tayyip Erdoğan’da olduğunu net bir şekilde gördüklerini dile getiren Özkan, “6’lı masayı şu şekilde tarif etmek mümkündür: ‘Başında Amerika, kıyısında PKK, arkasında FETÖ ve yanında HDP. Milletimiz bunun kararını verecek.  Milletimiz bu kirli odaklarla mı yoksa milli duruşu olan, milletine hizmetkar olmuş Cumhurbaşkanımıza mı güvenecek. Milletimiz 14 Mayıs’ta kararını verecek. Doğru zamanda doğru adamla, doğru adımlarla yola devam diyeceğiz” diye konuştu. Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası