banner
Gündem

Özel öğrencilerle ‘Yerli Malı Haftası’

aksaray emniyet müdürü murat kolcu, ‘yerli malı haftası” dolayısıyla hacı Ömer usluer eğitim okulunu ziyaret ederek öğrencilerle dolu dolu bir gün geçirdi. hacı Ömer usluer eğitim okulunda öğrencilerin daveti üzerine..

Özel öğrencilerle  ‘Yerli Malı Haftası’
banner

aksaray emniyet müdürü murat kolcu, ‘yerli malı haftası” dolayısıyla hacı Ömer usluer eğitim okulunu ziyaret ederek öğrencilerle dolu dolu bir gün geçirdi.
hacı Ömer usluer eğitim okulunda öğrencilerin daveti üzerine programa katılan emniyet müdürü kolcu ile toplum destekli polisler ve müdür yardımcıları öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, yerli ve milli değerlere sahip çıkılması gerektiğini anlattı.
Öğrencilerin gözlerindeki ışıltıyı görmenin tüm yorgunluğunu unutturduğunu belirten kolcu, "gelecekte bu makamlarda, ülke yönetiminde sizler söz sahibi olacaksınız. Şimdiden yerli ve milli değerlerimize sahip çıkarsanız, tarihimizi ve geçmişimizi iyi öğrenirseniz, ülkemizin geleceği de aydınlık olur. sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. anneleriniz ve öğretmenleriniz sizler için çok güzel yiyecekler hazırlamış. bugün sizlerle bir arada olduğum için oldukça mutluyum" dedi.
kolcu; ”sağlıklı yaşamak için sağlıklı gıdalardan tüketiniz" diye tavsiyelerde bulundu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası