banner
Spor

Özel sporculardan Cumhurbaşkanı’na geçmiş olsun pankartı

türkiye Özel sporcular spor federasyonu, down sendromlu basketbol ve futsal milli takımını paralimpik olimpiyat hazırlık merkezinde çalışmalarını sürdürüyor. milli sporcuları, aksaray  valisi hamza aydoğdu ve belediye başkanı dr. evren dinçer..

Özel sporculardan Cumhurbaşkanı’na geçmiş olsun pankartı
banner

türkiye Özel sporcular spor federasyonu, down sendromlu basketbol ve futsal milli takımını paralimpik olimpiyat hazırlık merkezinde çalışmalarını sürdürüyor. milli sporcuları, aksaray  valisi hamza aydoğdu ve belediye başkanı dr. evren dinçer ziyaret etti. Özel sporcular idman sonrası saha ortasında recep tayyip erdoğan”ın fotoğrafının olduğu pankart açarak aksaray”dan geçmiş olsun dileklerini iletti.

milli takımı ziyaret eden vali hamza aydoğdu, “milli takımda oynayan özel sporcularımızı şehrimizde misafir ediyoruz. aksaray”ın özel sporculara ev sahipliği yapması ayrı bir gurur meselesi, onlarla birlikte olmak insanın bütün gerginliğini stresini alıyor. Özel sporcularımız başarılı oldukça diğer çocuklarımıza da örnek oluyorlar. Özel sporcularımız için alt yapısı en iyi şehirlerden biri de aksaray”dır. her yıl sporcularımız buraya kampa geliyor. dünya şampiyonasına gidecek arkadaşlarımızda buraya geldi. bizlerde buraya başkanımızla birlikte onları ziyarete geldik. anadolu”nun her yeri bu anlamda bir cazibe merkezi olmaya devam ediyor. bizim için önemli olan şu: onlar bizim bir parçamız, bunu hiç unutmamamız lazım. onların başarısı toplamda bu güzel duyguların ortaya çıkmasında bir vesile oluyor” dedi.

sporcularimizdan çok bÜyÜk enerjİ aliyoruz

başkanı dinçer, “Şehrimizde milli takımlarımızı misafir ediyoruz. paralimpik tesislerinde türkiye Özel sporcular spor federasyonu down sendromlu futsal ve basketbol takımlarımızın kampına dâhil olduk. İnşallah buradan aldıkları enerji ve motivasyon ile dünya ve avrupa şampiyonasında büyük başarılara imza atacaklar. daha önceki yıllarda da takımlarımız şampiyonluklar elde etti. bugün onlarla neşeli bir gün geçireceğiz. biz onlardan çok büyük enerji alıyoruz” şeklinde konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası