banner
Siyaset

Öztürk, ‘Halkımıza göre politikalar oluşturuyoruz’

ÖZTÜRK VE AYDIN’DAN GELECEK PARTİSİ İL YÖNETİMİNE ZİYARET Gelecek Partisi  Aile ve Sosyal Hizmetler Politikaları Başkanı Seren Yıldız Öztürk ve Gelecek Partisi Adalet Politikaları Başkanı Ali Aydın beraberinde parti yöneticileri..

Öztürk, ‘Halkımıza göre  politikalar oluşturuyoruz’
banner

ÖZTÜRK VE AYDIN’DAN GELECEK PARTİSİ İL YÖNETİMİNE ZİYARET

Gelecek Partisi  Aile ve Sosyal Hizmetler Politikaları Başkanı Seren Yıldız Öztürk ve Gelecek Partisi Adalet Politikaları Başkanı Ali Aydın beraberinde parti yöneticileri ile birlikte Aksaray İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Gafur Yıldız ve yönetimi ile bir araya gelen Gelecek Partisi heyeti Aksaray’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Gelecek Partisi olarak Anadolu’ya bir çıkarma başlattıklarını ifade eden Öztürk; “Belirli periyotlarla sürekli sahada çalışıyoruz. Bizim saha çalışmalarıyla bir amacımız var. Birincisi teşkilatlarımızı dinlemek ve halktan aldıkları geri bildirimleri genel merkeze götürmek. İkincisi oluşturacağımız politikalarda halkın nabzını tutmak ve taleplere göre politikalar oluşturmak. Artık seçim takvimine girdik. Bundan sonra daha yoğun ve daha çok çalışacağız. Aksaray’da olmaktan mutluyuz” dedi.

Türkiye genelinde 2 aydır yoğun bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Aydın; “Derdimiz Anadolu’yu dinlemek, insanımızın dertlerini sıkıntılarını dinlemek varsa çözüm önerilerini raporlamak. Amacımız doğru politikalar oluşturarak genel merkezimiz tarafından bunu Türkiye’nin politikası haline getirmek. 6’lı masayı temsil eden partilerden birisi olarak büyük bir gayret ve fedakarlıkla Türkiye’de haktan, adaletten, özgürlükten yana bir dönüşümün gerçekleşebilmesi için hep birlikte mücadele ediyoruz. 6’lı masa Türkiye için bir şanstır. Gelecek Partisi olarak buna güzel bir katkı sağlayacağımızı ümit ediyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası