banner
Gündem

‘Projemize sahip çıktınız ve proje nihayet sonuçlandı’

baŞkan yazgi İle bİrlİkte sanayİ esnafiyla İftarda bİr araya gelen mİlletvekİlİ cengİz aydoĞdu, “İnŞallah 2 yil sonra yenİ yerİmİzde İftarimizi açariz”  aksaray belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca birçok mahallede gerçekleşen..

‘Projemize sahip çıktınız  ve proje nihayet sonuçlandı’
banner

baŞkan yazgi İle bİrlİkte sanayİ esnafiyla İftarda bİr araya gelen
mİlletvekİlİ cengİz aydoĞdu, “İnŞallah 2 yil sonra yenİ yerİmİzde İftarimizi açariz”  aksaray belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca birçok mahallede gerçekleşen iftar programları vesilesiyle binlerce vatandaş ile buluşan belediye başkanı haluk Şahin yazgı, son olarak milletvekili ve adayı cengiz aydoğdu ile birlikte sanayi esnafıyla aynı iftar sofrasını paylaştı.
sanayi sitesi içinde gerçekleşen iftara ak parti milletvekili ve adayı cengiz aydoğdu, belediye başkanı haluk Şahin yazgı,  madeni sanatkârlar oda başkanı murat tekin, ağaç İşleri başkanı mesut konuk ve sanayi esnafları katıldı.
İftar saati öncesinde esnafları dinleyen milletvekili ve adayı cengiz aydoğdu ile belediye başkanı haluk Şahin yazgı, herkesin ramazan ayını tebrik etti. ezan okunmasıyla birlikte sanayi esnafıyla aynı sofrada iftar yaptı.
sanayİ projesİnde bİze gÜvendİnİz
daha önce sanayi projesi olduğu gibi yaklaşan 24 haziran seçimleri öncesinde sanayi sitesin adım adım gezen başkan yazgı, sanayi projesiyle ilgili kısa bir konuşma gerçekleştirdi. başkan konuşmasında “sanayi projesi ile meşakkatli bir süreci geride bıraktık. Şükürler olsun ki proje sonuçlandı, ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firma da hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. İnşallah 2 yıl gibi bir sürede bitirip teslim olacak. projemiz biraz gecikti 15 temmuz nedeniyle. İnşallah böyle bir darbe teşebbüsünü daha yaşamayız diye diliyorum. sizler öncelikle bize güvendiniz. devletimize güvendiniz. projemize sahip çıktınız ve proje nihayet sonuçlandı. sizler kira öder gibi iş yeri sahibi olacaksınız. sanayi projesine destekleri için milletvekillerimiz başta olmak üzere oda başkanlarımız esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
milletvekili cengiz aydoğdu ise konuşmasında ramazanın bereketiyle geldiğini ifade etti ve sanayi projesine değindi. milletvekili cengiz aydoğdu, “İnşallah 2 yıl sonra yeni yerimizde iftarımızı yaparız. o zaman aksaray için daha yeni ve büyük projeleri konuşacağımızı temenni ediyorum. orada yeni bir oluşum ortaya çıkacak. devletimizin güvencesiyle tokİ tarafından yapılan işyerlerinize kavuşacaksınız. yeni rızkını orada kazanacaksınız inşallah” diyerek sanayi projesinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
yemekten sonra sanayi esnafları, iftar programı ve sanayi projesiyle ilgili milletvekili aydoğdu ve belediye başkanına teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası