banner
Gündem

Protokol bayramlaşması

ramazan bayramı dolayısıyla aksaray valiliğince bayram ziyareti programı düzenlendi. vali ali mantı eşi işıl mantı ile bayram ziyaretlerinde bulundu vali ali mantı eşi işıl mantı ile ak parti aksaray milletvekili..

Protokol bayramlaşması
banner

ramazan bayramı dolayısıyla aksaray valiliğince bayram ziyareti programı düzenlendi. vali ali mantı eşi işıl mantı ile bayram ziyaretlerinde bulundu
vali ali mantı eşi işıl mantı ile ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz, İyİ parti aksaray milletvekili ayhan erel, belediye başkanı evren dinçer, cumhuriyet başsavcı vekili cüneyt karataş, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri ile birlikte a.kadirÜçyıldız huzurevine bayram ziyaretinde bulundular.
huzurevi sakinleri ile bayramlaşarak bir süre sohbet eden vali ali mantı ve eşi işıl mantı yakından ilgilendikleri huzurevi sakinlerine sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini temenni ederek bayramlarını tebrik ettiler.
vali ali mantı burada yaptığı açıklamasında ramazan bayramının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ederek vatandaşların tebrik etti.
vali ali mantı eşi işıl mantı ve beraberindeki heyet daha sonra aksaray eğitim ve araştırma hastanesini ziyaret ederek yataklı servislerde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak çeşitli hediyeler takdim edip bayramlarını kutladılar.
çalışma, aile ve sosyal hizmetler müdürlüğüne bağlı çocuk koordinasyon müdürlüğüne gerçekleştirilen bayram ziyaretinde devlet koruması altındaki çocukların bayramını tebrik eden vali ali mantı ve beraberindeki heyet daha sonra emniyet müdürlüğü ve İl jandarma komutanlığını ziyaret ederek teşkilat mensupları ile bayramlaşarak görevlerinde başarılar dilediler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası