banner
Gündem

‘Ramazan ayında bu millet ne yapacak’

İyİ parti İl başkanı faruk ağır ve il yönetimi, semt pazarlarında vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla görüştü.  pazar esnafının sorunlarını dinlediklerini ifade eden ağır; esnafların işlerinin olmadığını vatandaşların pahalılıktan dolayı filelerinin boş..

‘Ramazan ayında bu  millet ne yapacak’
banner

İyİ parti İl başkanı faruk ağır ve il yönetimi, semt pazarlarında vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla görüştü.  pazar esnafının sorunlarını dinlediklerini ifade eden ağır; esnafların işlerinin olmadığını vatandaşların pahalılıktan dolayı filelerinin boş olduğunu söyledi.

ekonominin her geçen gün kötüye gittiğini aktaran ağır, “ekonomik zorlukları, vatandaş ve esnafımız artık iliklerinde hissediyor. esnafın, çiftçinin, üreticinin durumu ortada. Önümüzdeki ay ramazan. ramazan ayı”nda bu vatandaş ne yapacak? mevcut iktidar gerçekleri kısık sesle de olsa dile getiriyor, ama bu gerçeklerle vatandaş yıllardır mücadele etmeye çalışıyor. bitti, derman kalmadı. sanki muhalefetmiş gibi dert yanmaya başladı. allah hepimizin sonunu hayır etsin. İyi parti aksaray İl teşkilatı olarak vatandaşımızın, üreticimizin çiftçimizin sürekli sesi olmaya devam edeceğiz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası