banner
Gündem

Ramazan Kaşlı Mazbatasını aldı

milliyetçi hareket partisi aksaray milletvekili ramazan kaşlı dün aksaray adliyesine giderek İl seçim kurulundan milletvekilliği mazbatasını aldı.  milliyetçi hareket partisi aksaray milletvekili ramazan kaşlı dün aksaray adliyesine giderek İl seçim..

Ramazan Kaşlı  Mazbatasını aldı
banner

milliyetçi hareket partisi aksaray milletvekili ramazan kaşlı dün aksaray adliyesine giderek İl seçim kurulundan milletvekilliği mazbatasını aldı.  milliyetçi hareket partisi aksaray milletvekili ramazan kaşlı dün aksaray adliyesine giderek İl seçim kurulundan milletvekilliği mazbatasını aldı. mazbata alımı sırasında yaptığı açıklamada cumhur İttifakının mecliste türkiye cumhuriyeti”nin bekası için mücadele edeceğini dile getiren kaşlı: “bu milletvekilliği mazbatası önce aksaraylı hemşerilerimin, sonra milliyetçi- ülkücü hareketin bütün mensuplarının ve mhp aksaray teşkilâtlarımızındır. Şahsıma ve aday arkadaşlarıma güvenen liderimize ve genel merkezimize bizleri mahcup etmeyen, rabbime şükrediyor, bizlerden dualarını ve desteklerini esirgemeyen bütün hemşerilerime de gönülden teşekkür ediyorum. mhp aksaray İl teşkilatı bütün illerde oyunu en çok yükselten illerin başında geliyor, makam sevdalısı değil aksaray sevdalısı olduğumuzu önümüzdeki süreçte göreceksiniz İnşallah cumhur ittifakı mecliste güçlü bir şekilde türkiye cumhuriyeti´nin bekası için ve geleceği için çalışacaktır, bende halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve takipçisi olmak için varımı ve yoğumu ortaya koyacağımın bilinmesini isterim.”diye konuştu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası