banner
Gündem

‘Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz’

belediye başkanı dr. evren dinçer regaip kandili münasebeti ile mesaj yayınladı. başkan dinçer mesajında, “dinimizde recep, Şaban ve ramazan olarak bilinen ve üç ayların başlangıcını müjdeleyen, regaip kandilini idrak etmenin..

‘Regaip Kandilini  idrak etmenin  mutluluğu içerisindeyiz’
banner

belediye başkanı dr. evren dinçer regaip kandili münasebeti ile mesaj yayınladı.

başkan dinçer mesajında, “dinimizde recep, Şaban ve ramazan olarak bilinen ve üç ayların başlangıcını müjdeleyen, regaip kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

hayatımıza feyiz, lütuf ve inayet kazandıran üç aylar içinde yer alan kandiller, yaratılış gayemizi düşünmemiz için son derece değerli fırsatlardır. bu önemli geceleri; doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüştürebiliriz.

bu duygu ve düşüncelerle, müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olan regaip kandilinin başta aksaraylı hemşerilerime ve tüm İslam âlemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini dilerim” şeklindeki ifadelerine yer verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası