banner
Gündem

Rektör Adayı Karadal, projelerini açıkladı

aksaray Üniversitesi rektör adayı prof.dr. himmet karadal; sürecin ve sonucun aksaray için hayırlı olmasını ümit ettiğini dile getirdi. aksaray Üniversitesi rektör adayı prof.dr. himmet karadal; sürecin ve sonucun aksaray için..

Rektör Adayı Karadal,  projelerini açıkladı
banner

aksaray Üniversitesi rektör adayı prof.dr. himmet karadal; sürecin ve sonucun aksaray için hayırlı olmasını ümit ettiğini dile getirdi.
aksaray Üniversitesi rektör adayı prof.dr. himmet karadal; sürecin ve sonucun aksaray için hayırlı olmasını ümit ettiğini dile getirdi.
rektör adayı karadal, yaptığı açıklamada; "birinci vazifemiz; girişimci ve istihdam edilebilir bir insan kaynağı yetiştirebilmek için, devletimizin ve yöneticilerimizin himayeleri ve destekleri, aksaray”ımızın dinamikleriyle birlikte eğitimin kalitesini uluslararası standartlara yükseltmek olmalıdır. bu amaçla, eğitim programları akredite edilerek uluslararasılaşma düzeyi yükseltilmeli, Üniversitemiz ve aksaray”ımız ulusal ve uluslararası öğrenciler ve öğretim elemanları için cazİbe merkezi haline getirilmelidir. başta kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileri ve girişimcilerimizin katkılarıyla insan kaynağımızın geliştirilmesi önceliğimiz olmalıdır. böylece aksaray”mızın sahip olduğu potansiyel performansa dönüştürülebilecektir."dedi.
plan ve projeleri ile ilgili de bilgiler veren karadal; “aksaray Üniversitesi eğitim-Öğretim kalitesinin ve İnsan kaynağının geliştirilmesi için çaba göstereceğiz. aksaray Üniversitesi bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması ve İhtisaslaşma projeleri kapsamında ihlara termal sağlık ar-ge merkezi, trafik araştırma merkezi, milli aşı ve hastalıklarla mücadele merkezi, hasandağı ata sporları ar-ge ve uygulama merkezi, spor, sağlık, doğa ve İnanç turizmi ar-ge merkezi, somuncubaba antrenör ve sporcu yetiştirme merkezi gibi bir çok çalışmaya imza atacağız. tarım ve hayvancılığa İlişkin başlıca ar-ge projeleri kapsamında şehre değer katacak bir çok çalışmamız olacak.”diye konuştu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası