banner
Spor

Rize’den galibiyetle döndük

türkiye kadınlar hentbol 1. ligi a grubunda mücadele eden aksaray belediyesi gençlik ve spor kulübü, 11″inci hafta müsabakasında rize pazarspor”a konuk oldu. aksaray ekibi nefes kesen mücadeleyi 25-27 kazanarak galip..

Rize’den galibiyetle döndük
banner

türkiye kadınlar hentbol 1. ligi a grubunda mücadele eden aksaray belediyesi gençlik ve spor kulübü, 11″inci hafta müsabakasında rize pazarspor”a konuk oldu. aksaray ekibi nefes kesen mücadeleyi 25-27 kazanarak galip geldi.

trabzon”da oynanan müsabakayı emre çetin ve kadir bayram yönetti. maçın ilk devresi ev sahibi ekibin 13-12 skor üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda oyun mücadelesini bırakmayan temsilcimiz 13″üncü dakikada 19-19 skor ile beraberliği yakaladı. müsabakada iyi bir oyun sergileyen siyah beyazlı ekip sahadan 25-27 galip ayrıldı. temsilcimizde en skorer isim 9 gol ile emine gökbakar oldu.

maç sonunda açıklamalarda bulunan aksaray belediyespor yardımcı antrenörü serkan pala, “pazarspor ile çekişmeli bir maçı deplasmanda kazandık. maçta kızlarımız çok iyi iş çıkardı. bunun yanında da birden fazla gol pozisyonu kaçırdığımızda oldu fakat genç bir takımız, ilerleyen zamanlarda bunların üstesinden de geleceğiz” dedi.

aksaray hentbol takımı 12″nci hafta müsabakasında 13 Şubat pazar günü saat 13.00″de elazığ sysk”yı ağırlayacak. haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası