banner
Eğitim

Şahin, bisiklet turu ile kampüsü tanıttı

“4. uluslararası aksaray sempozyumu” kapsamında düzenlenen ilk gün sunumları, akademisyenlerin kampüs içinde ve bisiklet sahasındaki bisiklet turu ile tamamlandı.   sabah saatlerinde başlayan açılış panelinin ardından, ilk gün kapsamında beş..

Şahin, bisiklet turu ile kampüsü tanıttı
banner

“4. uluslararası aksaray sempozyumu” kapsamında düzenlenen ilk gün sunumları, akademisyenlerin kampüs içinde ve bisiklet sahasındaki bisiklet turu ile tamamlandı.
  sabah saatlerinde başlayan açılış panelinin ardından, ilk gün kapsamında beş oturum gerçekleştirildi. aksaray”da eğitim, tasavvuf, kültür-sanat-estetik başlıklı sunumlarda, alanlara dair uzmanlar önemli bilgiler aktardı. sunumların ve tartışma bölümlerinin hemen sonrasında aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, katılımcılara bisiklet turu ile kampüsü tanıttı. bisikleti çevreci, ekonomik ve sağlıklı olması hasebiyle önemsediklerini belirten asÜ rektörü, kullanım kültürünü yaygınlaştırmaya çalıştıklarını belirtti.
 
Şahin, profesyonel sürüş ve çeşitli müsabakalar için özel bir bisiklet sahası da oluşturduklarını, bunun da üniversiteler içinde bir ilki temsil ettiğini söyledi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası