banner
Gündem

Sefer Alkan seçim çalışmalarını memleketi Ortaköy’de sürdürdü

mhp aksaray milletvekili adayı sefer alkan, ortaköy belediyesi”nin iftar programına katıldı mhp aksaray milletvekili adayı sefer alkan, ortaköy belediyesi”nin iftar programına katıldı mhp aksaray 2. sıra milletvekili adayı harita mühendisi..

Sefer Alkan seçim çalışmalarını  memleketi Ortaköy’de sürdürdü
banner

mhp aksaray milletvekili adayı sefer alkan, ortaköy belediyesi”nin iftar programına katıldı
mhp aksaray milletvekili adayı sefer alkan, ortaköy belediyesi”nin iftar programına katıldı
mhp aksaray 2. sıra milletvekili adayı harita mühendisi sefer alkan, ortaköy”lü olması itibari ile seçim çalışmasına daha fazla ortaköy ilçesi merkezinde ve köyleri ile mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. mhp adayı sefer alkan, dün akşamda mhp”li ortaköy belediye başkanı mahmut Ütük”ün iftar programına katıldı.
ortaköy belediyesinin iftar programında halka seslenen milletvekili adayı sefer alkan, program için ortaköy belediye başkanı mahmut Ütük”e teşekkür ederek, tbmm”sinde ortaköy”ün sesi olmak istiyorum. ortaköy”lü hemşehrilerim ve aksaray”ımızın sorunlarının çözümü için mücadele edeceğim. halkımızın cumhur ittifakına ve mhp”ye oy vereceğine inanıyorum. mhp bu ülkenin temel direğidir. temel taşıdır.  ortaköylü hemşerilerimin de 24 haziran”da mhp”yi ve şahsımı destekleyeceklerine canı gönülden inanıyorum" dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası