banner
Siyaset

Şehit ailelerinden İYİ Partili Türkkan’a tepki

Şehit aileleri sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği aksaray Şube başkanı hüseyin koçak, İyİ parti kocaeli milletvekili lütfü türkkan”ın, bingöl”de şehidin ağabeyine küfretmesine tepki gösterdi. koçak; şehit aileleriyle birlikte dernek binasında..

Şehit ailelerinden İYİ Partili Türkkan’a tepki
banner

Şehit aileleri sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği aksaray Şube başkanı hüseyin koçak, İyİ parti kocaeli milletvekili lütfü türkkan”ın, bingöl”de şehidin ağabeyine küfretmesine tepki gösterdi.
koçak; şehit aileleriyle birlikte dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, “hiçbir şehit yakını bunu hak etmiyor” dedi.
İyİ parti kocaeli milletvekili lütfü türkkan”ın şehit ailesine yönelik yapılan hakaret içerikli küfrün asla kabul edilemez bir şey olduğunu söyleyen koçak, türkkan”ın milletvekilliğinden istifa etmesi gerektiğini belirtti.
koçak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehit yakınına bu şekilde hakaret kimsenin haddi değildir. mecliste de bunun üzerinde durulmalıdır. çünkü hiçbir şehit yakını bunu hak etmiyor. Şehitlerimizin arkasından vatan sağ olsun dedik.  hangi siyasi partinin vekili olursa olsun bizim için önemli değil. bu milletin oyu ile seçilen bir vekilin böyle ağıza alınmayacak şekilde küfretmesini kabul etmiyoruz. bizim hiçbir siyasi partiyle bir ilişkimiz yok. tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. biz milletvekilliğinden istifa etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Şehit aileleri olarak bu işin takipçisi olacağız.  derhal istifa et.” foto-haber:erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası