banner
Gündem

Şehitler için yürüdüler

aksaray genç İhh ve aksaray uluslararası Öğrenci derneği gönüllüsü üniversiteli ve liseli gençlerden oluşan 40 kişilik bir ekip, yakın zamanda trafik kazasında vefat eden 4 genç adına bir doğa yürüyüşü..

Şehitler için yürüdüler
banner

aksaray genç İhh ve aksaray uluslararası Öğrenci derneği gönüllüsü üniversiteli ve liseli gençlerden oluşan 40 kişilik bir ekip, yakın zamanda trafik kazasında vefat eden 4 genç adına bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. aksaray genç İhh başkanı rasim büyükcöhcen, yakın zamanda trafik kazasında vefat eden 4 genç adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ve üzücü olayın tüm türkiye”yi derinden etkilediğini ifade etti. başkan büyükcöhcen, “4 güzel insanı hayırla yad etmek için bu etkinliği düzenlemeye karar verdik” dedi.

geleneksel doĞa yÜrÜyÜŞÜ ve yem birakma
kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için doğaya yem ve yiyecek bırakmanın geleneksel bir etkinlik haline geldiğini ifade eden genç İhh başkanı, bu seferki programa aksaray Üniversitesinde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencileri de davet ettiklerini söyledi.
programa katılan, aksaray uluslararası Öğrenci derneği başkanı fevzi çay, böyle bir etkinliğe katıldıkları için mutlu olduklarını bildirdi. ensar-muhacir dayanışması ile gençlerin kaynaşmalarını önemli bulduklarını kaydetti.
aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı Şenol korkmaz, her etkinliğin hayata dair ayrı bir güzelliği ve topluma kattığı bir iyilik ve bilinç olduğunu belirterek, genç İhh başkanı ve akuder başkanlarına etkinlikleri düzenledikleri için teşekkür etti. korkmaz, tüm gençleri bu tür programlarda görmekten mutluluk duyacaklarını, topluma faydalı örnek bireylerin çoğalmasının hem kişinin hem de milletimizin menfaatine olacağını sözlerine ekledi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası