banner
Eğitim

‘Şehrin değerlerini geliştirmek arzusundayız’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, aksaray”ın pek çok bakımdan önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, bunlara katkı sağlama amacında olduklarını söyledi.    aksaray vali yardımcısı dr. mehmet..

‘Şehrin değerlerini geliştirmek arzusundayız’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, aksaray”ın pek çok bakımdan önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, bunlara katkı sağlama amacında olduklarını söyledi. 
 
aksaray vali yardımcısı dr. mehmet tanışır ve İl kültür ve turizm müdürü mustafa doğan, asÜ rektörü Şahin”i ziyaret etti. aksaray sempozyumu”nun değerlendirildiği ziyarette kısa bir konuşma yapan prof. yusuf Şahin, bu etkinliğin aksaray”ın değerlerinin bilinmesi ve gelecek vizyonuyla yorumlanabilmesi adına kıymetli olduğunu söyledi. aksaray”ın gerek tarihi, gerek turistik, gerek ekonomik, gerekse sosyal bakımdan önemli potansiyelleri olan bir şehir olduğuna değinen rektör Şahin, “İmkânlarımız ölçüsünde bu potansiyele katkı sunmak ve bilimsel bir disiplin içerisinde bunları toplum faydasına açmak gayretindeyiz” dedi.
 
ziyaret, yapılabilecek faaliyetler hususundaki istişareyle tamamlandı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası