banner
Gündem

‘Sizlerden beklentimiz büyük’

İl mİllİ eĞİtİm mÜdÜrÜ kartal”in okul zİyaretlerİ sÜrÜyor  zİyaretler sÜrÜyor İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal,  yeşiltepe kasabası”nda bulunan yeşiltepe çok programlı anadolu lisesi, yeşiltepe cumhuriyet ortaokulu ve yeşiltepe..

‘Sizlerden beklentimiz büyük’
banner

İl mİllİ eĞİtİm mÜdÜrÜ kartal”in okul zİyaretlerİ sÜrÜyor  zİyaretler sÜrÜyor

İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal,  yeşiltepe kasabası”nda bulunan yeşiltepe çok programlı anadolu lisesi, yeşiltepe cumhuriyet ortaokulu ve yeşiltepe atatürk İlkokulu”nu ziyaret etti.
ziyaretinde idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen kartal; “eğitim öğretimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. sonrasında sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.  İl milli eğitim müdürü sınıf ziyaretlerinde 12. sınıflara yaptığı konuşmada; yeşiltepe kasabasında okuyan öğrenci sayısının çok olduğunu, bu kasabada yetişmiş büyümüş devletimizin çeşitli yüksek kademelerinde görev yapan ve yapmış bürokrat ve siyasetçilerin olduğunu, bunun en güzel örneğinin genel müdürlük, kaymakamlık ve iki ilimizin valiliğini yapmış, yazdığı kitaplarla çeşitli ödüller almış vekilimiz cengiz aydoğdu olduğunu söyledi. Öğrencilere kendilerinden beklentilerinin yüksek olduğunu vurgulayan kartal, öğretmenlerini iyi dinlemelerini ve çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. yeşiltepe atatürk İlkokulu ve yeşiltepe cumhuriyet ortaokulu”nda sınıfları ziyaret eden İl milli eğitim müdürümü idareci ve öğretmenlerden bilgi alarak eğitim ve öğretimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. yeşiltepe çok programlı anadolu lisesi müdürü niyazi maraşlıoğlu yeşiltepe kasabası”nda bulunan okullara verilen katkı ve hizmetlerden dolayı İl milli eğitim müdürümüz hacı Ömer kartal”a teşekkür ederek İl milli eğitim müdürümüzün resminin bulunduğu dokuma tablo hediye etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası