banner
Gündem

‘Sizlerin olduğu hiçbir yer bize uzak değil’

dİnçer, İngİltere”de aksaraylilar İle bİr araya geldİ aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer, hemşeri buluşmaları programı için gittiği İngiltere”de, aksaraylı gurbetçilerin yoğun olarak yaşadığı londra”da aksaraylılar ile bir araya geldi…

‘Sizlerin olduğu hiçbir  yer bize uzak değil’
banner

dİnçer, İngİltere”de aksaraylilar İle bİr araya geldİ

aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer, hemşeri buluşmaları programı için gittiği İngiltere”de, aksaraylı gurbetçilerin yoğun olarak yaşadığı londra”da aksaraylılar ile bir araya geldi.

Öncelikle bir restoranda helvadereliler ile bir araya gelen başkan dinçer, daha sonra aksaraylılar (ihlaralılar) derneğinde vatandaşlarla buluşarak hasret giderildiğini ifade etti.

programdaki konuşmasında yapılan projeler ve faaliyetlere değinen dinçer; "Şehrimizin her noktasında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. bugün burada olduğum için çok mutluyum. hemşerilerimizin olduğu hiçbir yer bize uzak değil, biz her zaman sizin yanınızdayız. hal ve hatırınızı sormak için ziyaretinize geldik. sizlerin ne kadar memleket hasreti çektiğinizi biliyoruz. yaklaşık 3 gün devam edecek programda binden fazla vatandaşımızla bir araya geleceğiz. bizleri burada ağırlayan dernek başkanlarımıza ve programlara katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. başkan dinçer ilerleyen günlerde de batı İngiltere derneğinde ve yuvam 68 derneğinde gurbetçi vatandaşlar ile bir araya geldi.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası