banner
Esnaf

Soğuk havalarda ıhlamur önerisi

aksaray”da havaların soğuması ile birlikte aktarlarda ıhlamur satışları hızlandı. bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen vatandaşlar soğuk algınlığından korunmak için bitkisel ürünler satan aktarlara yöneldi. soğuk algınlığına karşı vücut direncini artırmak, koronavirüs..

Soğuk havalarda ıhlamur önerisi
banner

aksaray”da havaların soğuması ile birlikte aktarlarda ıhlamur satışları hızlandı. bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen vatandaşlar soğuk algınlığından korunmak için bitkisel ürünler satan aktarlara yöneldi.
soğuk algınlığına karşı vücut direncini artırmak, koronavirüs sürecinde de bağışıklık sistemini güçlü tutmak amacıyla ıhlamurun tercih edildiğini kaydeden lokman gülsarı, talebin yoğun olduğunu söyledi. gülsarı, “geçen seneye oranla fiyatlarda yüzde 50″ye varan bir artış var. çiçek ıhlamur 300 tl”ye, yaprak ıhlamur 250 tl”ye satıyoruz. vatandaşımız 50 veya 100 gram almayı tercih ediyor.  faydasını görmek için günde en fazla 2 kere içilmesi gerekiyor. bir bardak kaynar suya bir tutam ıhlamur çiçeği koyulur ve 1-2 dakika kaynatılır. 5-10 dakika demlendikten sonra süzülüp içilir. ayrıca içerisine limonda katılabilir” diye konuştu.
Şİfa deposu ve kiŞ
mevsİmİnİn vazgeçİlmezİ
hastalıklardan korunmak isteyen vatandaşların doğal bitkisel ürünleri kullanmaya davet eden lokman gülsarı, “vatandaşlarımız en çok ıhlamur, adaçayı, ayva yaprağı, zencefil, zerdeçal gibi ürünleri tercih ediyor. Özellikle bu dönemlerde hastalanmak istemiyorsanız aktarlara uğramayı eksik etmemelisiniz. ihlamur şifa deposu ve kış mevsiminin vazgeçilmezidir. ihlamuru tüm vatandaşlarımız tüketmeli çünkü ıhlamur bütün üst solunum yollarına, vücudumuzu ısıtmaya, bütün gribal enfeksiyonlardan tutun öksürük, bronşite kadar her şeye faydası var” dedi. foto-haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası