banner
Siyaset

​‘Sorunlara duyarsız kalamayız’

cumhuriyet halk partisi (chp) aksaray İl başkanı ali abbas ertürk, köy okullarında öğrenim gören çocukların kış şartlarında bir takım zorluklarla karşılaştıklarını aktardı. aksaray”ın köylerinde soğuk havada sınıflarında montlarla ders gören..

​‘Sorunlara duyarsız kalamayız’
banner

cumhuriyet halk partisi (chp) aksaray İl başkanı ali abbas ertürk, köy okullarında öğrenim gören çocukların kış şartlarında bir takım zorluklarla karşılaştıklarını aktardı. aksaray”ın köylerinde soğuk havada sınıflarında montlarla ders gören çocukların olduğunu söyleyen ertürk; “aksaray”da bir birçok köy okulunun kaloriferini yakacak görevliler maliyeti yüksek diye azaltılmış. son günlerde gelen zamlar nedeniyle vatandaşın kışı zor geçirecek. kış gelmiş, kömür, doğalgaz fiyatları fırlamış. ne yapacak bu vatandaş? battaniyenin altında mı kışı geçirecek? biz bu şehrin yetkililerine, yöneticilerine sesleniyoruz. artık kafanızı kumdan çıkarın! bu şehrin sorunlarına, köylünün sorunlarına el atın. onları dinleyin! bu köyleri gelip ziyaret etmenizi istiyoruz. biz cumhuriyet halk partisi olarak sorunları dile getirmeye ve çözümünü takip etmeye devam edeceğiz. bu çağda bu çocukların dışarıda ders yapmalarını sorgulamalıyız. biz taş devrinde yaşamıyoruz” ifadelerini kullandı.
ertürk “umarız tatlıca ve diğer köylerimizdeki yaşanan sorunlar, kurumların ihtiyacı olan personel sorunu bir an evvel çözülür. İŞkur üzerinden alınan typ bir çözüm değildir. onun da sözleşmesi bu sene bitecek. ondan sonra sorunlar daha da çoğalacak. kadrolu personellerin atanması gerekmektedir. bu sorunların bir an evvel çözülmesi için etkili yetkililer ve sorun çözme mevkisinde oturanlara çağrıda bulunmak istiyorum. siyaset, devlet hizmeti vatandaşa hizmet etmek içindir” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası