banner
Eğitim

Sporda giyilebilir teknolojiler önemli ve etkili bir alan

spor ve sağlık konusundaİhtisas Üniversitesi olan aksaray Üniversitesi (asÜ), alana dair pek çok yenilikçi proje üretimi için çalışmalarına devam ediyor.   asÜ İktisadi ve İdari bilimler fakültesi dr. Öğr. Üyesi..

Sporda giyilebilir  teknolojiler önemli  ve etkili bir alan
banner

spor ve sağlık konusundaİhtisas Üniversitesi olan aksaray Üniversitesi (asÜ), alana dair pek çok yenilikçi proje üretimi için çalışmalarına devam ediyor.
 
asÜ İktisadi ve İdari bilimler fakültesi dr. Öğr. Üyesi tarık yılmaz, konya”da düzenlenen “anadolu bilişim buluşmaları” etkinliğinde, “sporda giyilebilir teknolojilerin kullanımı” ve “spor verilerinde big-data teknolojileri” konusunda sunumlar yaptı. kamu bilişim derneği ve konya gıda ve tarım Üniversitesi”nin ev sahipliğinde, harput ajans tarafından gerçekleştirilen program, bu yıl “yerli ve milli teknolojiler” ana teması ile düzenlendi. asÜ Öğretim Üyesi tarık yılmaz, ilgi çeken sunumunda, asÜ”de spor ve sağlık alanına dair yürütülen ihtisaslaşma çalışmalarına dikkat çekti ve bu alanda üretilecek yeni projelerin hem akademiye, hem ülkeye, hem de ekonomiye önemli katkılarının olacağını söyledi. yılmaz, konuşmasının son bölümünde sporda giyilebilir teknolojiler ve spor verilerinde big-data teknolojilerinin önemli ve etkili alanlar olduğunu ifade ederek, neler yapılabileceği konusunda bilgiler aktardı. 
 
İki gün süren etkinlikte vizyon konuşmaları, ürün tanıtımları, sosyal etkinlikler ve panel oturumları yapıldı; kullanıcı deneyimleri paylaşılarak, özel proje konuları tartışıldı.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası