banner
Eğitim

Sultanhanı Belediyesi ile bina tahsisi protokolü imzalandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ilçelerde bulunan okulların ve okullara bağlı akademik birimlerin yörelerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine önemli katkılar sağladığını söyledi. ASÜ ile Sultanhanı Belediyesi..

Sultanhanı Belediyesi ile bina tahsisi protokolü imzalandı
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ilçelerde bulunan okulların ve okullara bağlı akademik birimlerin yörelerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine önemli katkılar sağladığını söyledi.

ASÜ ile Sultanhanı Belediyesi arasında, Sultanhanı Belediyesi’ne ait olan ve hâlihazırda ASÜ tarafından kullanılan bin700 metrekare büyüklüğe sahip belediye ek binasınınÜniversiteye tahsisi konusunda bir protokol imzalandı.

ASÜ’nün Sultanhanı’nda, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren bir akademik birimi bulunduğunu anımsatan Şahin, bu birimin faaliyetlerinin sürdürülmesi noktasında Sultanhanı Belediyesi’nin çok önemli katkılar sağladığını belirtti.

İlçenin gelişimi ile denk şekilde buradaki birimi programlar açısından zenginleştirmeye çalıştıklarını da vurgulayan Şahin, “ASÜ ve Sultanhanı Belediyesi arasında öteden beri süren ikili iş birlikleri var. Bu noktada Belediye Başkanı Sayın Fahri Solak’a çok teşekkür ediyoruz. İlçemizin gelişmesine biz de elimizden gelen katkıyı vermeye çalıştık. Bundan sonraki süreçte de iyi ilişkilerin devam edeceği kanaatindeyiz” dedi. Yapılan kısa açıklamanın ardından Rektör Şahin ve Belediye Başkanı Solak, protokol metnini imzaladı.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası