banner
Spor

Sultanlar, namaglûp devam etmek istiyor

kuzeyboru spor, İlbank İle lİderlİk mÜcadelesİne çikacak türkiye bayanlar voleybol liginin ilk yarısının kapanış maçında, 22 aralık 2019 pazar günü grubun diğer namaglûp ekibi İlbank karşısına çıkacak olan kuzeyboru spor..

Sultanlar, namaglûp  devam etmek istiyor
banner

kuzeyboru spor, İlbank İle lİderlİk mÜcadelesİne çikacak

türkiye bayanlar voleybol liginin ilk yarısının kapanış maçında, 22 aralık 2019 pazar günü grubun diğer namaglûp ekibi İlbank karşısına çıkacak olan kuzeyboru spor hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
zirve mücadelesi veren İlbank”a karşı oynanacak maç hakkında, antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan takım kaptanı duygu Üçdağ; “sezonun en önemli maçına çıkacağız. güçlü bir rakip bizi bekliyor. bu yüzden hazırlıklarımızı da daha konsantre ve ciddi bir şekilde yapıyoruz. rakibimiz İlbank”ta oldukça iyi durumda ve onlarda bizim gibi ligde yenilgi almadan bu noktaya geldiler. İki takımdan birisi bu maç ile galibiyet serisini kaybedecek. kazanan taraf olacağımıza inanıyorum. İlk yarıyı lider kapatmak istiyoruz. takım olarak gücümüzün farkındayız. takım içinde oluşturduğumuz olumlu hava ve sinerji ile hedefimizden sapmadan ilerlemek için de pazar günü sahadan galibiyet ile ayrılmak ve ligin devre arasına namaglup girmek istiyoruz” diye konuştu.
taraftara da seslenen Üçdağ, şunları kaydetti: “taraftarımızın yanımızda olmasına her zaman ihtiyacımız var. ankara”da da maçımıza gelme imkânı olan herkesi yanımızda görmek istiyoruz. bu maç sezonun en kritik maçı ve şampiyonluk yolunda önemli bir viraj olarak görüyoruz ve taraftarımızla aksaray”a mutlu dönmek istiyoruz” foto-haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası