banner
Spor

Sultanlardan net galibiyet

kuzeyboru yeŞİlyurt”u elİ boŞ gÖnderdİ misli.com sultanlar ligi”nin yedinci haftasında kuzeyboru seyircisi önünde sistem9 yeşilyurt ile karşı karşıya geldi. ev sahibi ekip, rakibini set vermeden 3-0″la devirdi.     yasin İlhan ve..

Sultanlardan net galibiyet
banner

kuzeyboru yeŞİlyurt”u elİ boŞ gÖnderdİ misli.com sultanlar ligi”nin yedinci haftasında kuzeyboru seyircisi önünde sistem9 yeşilyurt ile karşı karşıya geldi. ev sahibi ekip, rakibini set vermeden 3-0″la devirdi.    
yasin İlhan ve ahmet çenesiz”in yönettiği müsabaka aksaray spor salonunda oynandı. 68 dakika süren karşılaşmaya kuzeyboru hande korkut, ryhkliuk, mitchem, fulden ural, yasemin yıldırım, arelya karasoy (dilek kınık, işıl Öz) kadrosu ile çıkarken, yeşilyurt: ceren kapucu, ezgi derin taşdemir, veltman, nazlı eda kafkas, krystyna, neslişah akar (pınar atasever, burcu yönder)isimleri ile mücadele etti.
İlk seti kuzeyboru 25-12 kazandı. İkinci sette de rakibine göz açtırmayan kuzeyin sultanları 25-16 skor ile ikinci setinde kazananı oldu. Üçüncü sette kuzeyboru”nun 25-11 üstünlüğü ile sona erdi. ev sahibi ekip hanesine 2 puan yazdırmayı başarırken, yeşilyurt takımı henüz hiç maç kazanamadı. yedinci hafta sonunda temsilcimiz, aldığı net galibiyet ile dokuzuncu sıraya yükseldi. maç sonunda kuzeyboru”nun maskotu olan ve ismini aksaray malaklısından alan ‘malki” taraftarlar ile bol bol fotoğraf çekinerek keyifli dakikalar yaşattı.
rakİp eczacibaŞi dynavİt
misli.com sultanlar ligi”nde 8.hafta vakıfbank ve sarıyor belediyesi karşılaşması ile başlayacak.temsilcimiz rakibi ile 9 kasım 2021 tarihi saat 15.00″da deplasmanda İstanbul eczacıbaşı spor salonunda karşı karşıya gelecek. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası