banner
Asayiş

Sürücü dur ihtarına uymadı!

aksaray”da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu durdurulan otomobilin trafikten çekme belgeli olduğu ortaya çıktı. edinilen bilgiye göre, aksaray-ankara karayolu nevşehir kavşağında görevli trafik ekibi, şüphe üzerine..

Sürücü dur ihtarına uymadı!
banner

aksaray”da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu durdurulan otomobilin trafikten çekme belgeli olduğu ortaya çıktı.
edinilen bilgiye göre, aksaray-ankara karayolu nevşehir kavşağında görevli trafik ekibi, şüphe üzerine 34 cfb 185 plakalı otomobile dur ihtarında bulundu. dur ihtarına uymayan sürücü e-90 karayolu üzerinden kaçarken, anons üzerine ekipler aracın kaçış güzergâhına yönlendirildi. kaçan otomobil kısa bir süre sonra jandarma kavşağında durduruldu. İlk olarak sürücü aziz s. (48)”in üzerini arayan polis ekipleri, daha sonra araçta geniş çaplı inceleme yaptı. yapılan incelemelerde trafikten çekme belgeli olduğu tespit edilen araç çekici ile otoparka çektirildi. otomobil sürücüsüne ise çekme belgeli araç kullanmak ve dur ihtarına uymamaktan bin 237 tl para cezası kesildi. (İha)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası