banner
Gündem

Tarihi ve turistik yerleri incelediler

kÜltÜr varliklari ve mÜzeler genel mÜdÜrÜ gÖkhan yazgi, ihlara vadİsİnİ gezdİ kültür varlıkları ve müzeler genel müdürü gökhan yazgı güzelyurt ilçesine giderek burada tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti.  aksaray..

Tarihi ve turistik yerleri incelediler
banner

kÜltÜr varliklari ve mÜzeler genel mÜdÜrÜ gÖkhan yazgi, ihlara vadİsİnİ gezdİ

kültür varlıkları ve müzeler genel müdürü gökhan yazgı güzelyurt ilçesine giderek burada tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti.
 aksaray İl kültür ve turizm müdürü mustafa doğan”ında bulunduğu müze ve ören yerlerinde yapılan incelemelerde özellikle ihlara vadisinde uygulanması düşünülen projeler, aksaray içerisindeki kültür varlıkları, kazı alanları ve turizm konuları ele alındı.
kültür varlıkları müzeler genel müdürü gökhan yazgı ve genel müdür yardımcısı birol İnceciöz aksaray”da müze ve ören yerlerini ziyaret ettiler. güzelyurt, selime, ihlara beldelerinin belediye başkanlarıyla, güzelyurt kaymakamı, İl Özel İdare genel sekreteri, aşıklıhöyük ve acemhöyük kazı başkanlarıyla da görüşmeler yaptı.
aksaray İl kültür ve turizm müdürü mustafa doğan”ında bulunduğu müze ve ören yerlerinde yapılan incelemelerde özellikle ihlara vadisinde uygulanması düşünülen projeler, aksaray içerisindeki kültür varlıkları, kazı alanları ve turizm konuları ele alındı. kültür varlıkları ve müzeler genel müdürü  gökhan yazgı  müze gezisinde rastladığı  aksaray”ın yeşilova beldesinde bulunan acemhöyük”te bu yılki kazı çalışmalarını yeniden başlatan  kazı başkanı prof. dr. aliye Öztan, ile de görüşerek acemhöyük”te yapılan kazı çalışmalarının, durumu hakkında bilgi verdi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası