banner
Esnaf

Teraryum saksılar tezgahları süslüyor

estetik görüntüleri ile ön plana çıkan teraryum saksılar, hem hediye olarak tercih edilebiliyor hem de çiçek bakımına farklı bir boyut kazandırıyor. estetik görüntüleri ile ön plana çıkan teraryum saksılar, hem..

Teraryum saksılar  tezgahları süslüyor
banner

estetik görüntüleri ile ön plana çıkan teraryum saksılar, hem hediye olarak tercih edilebiliyor hem de çiçek bakımına farklı bir boyut kazandırıyor.
estetik görüntüleri ile ön plana çıkan teraryum saksılar, hem hediye olarak tercih edilebiliyor hem de çiçek bakımına farklı bir boyut kazandırıyor.
renk renk, şekil şekil görüntüleriyle teraryum saksılar çiçekçi ve hediyelik eşyacıların raflarını süslüyor. teraryum saksıların satışlarının oldukça iyi olduğunu söyleyen çiçekçi işletmecisi nusret gentir , teraryum saksıların daha çok hediyelik eşya ve çiçek hobicileri tarafından tercih edildiğini söyleyerek, “teraryum saksılar, içinde yapay ya da gerçek çiçek bulunan süslemeli cam fanuslardır. İçerisinde bulunan renkli taş süslemeleriyle göze ve ruha hitap eden oldukça estetik ürünlerdir” dedi.  Ürünün hedef kitlesinin daha çok gençler ve çiçek hobisinde yenilik arayanlar olduğunun altını çizen gentir, “yapay olanları süs için tercih ediliyor. İçinde gerçek bitki bulunanları ise çiçek bakma hobisi olan arkadaşlar tercih ediyor. İçindeki bitki kaktüs bitkisinin bir türü bu nedenle bakımı oldukça kolay fısfıs ile rahatlıkla sulanabiliyor” ifadelerini kullandı. teraryum saksıların fiyatlarının diğer çiçeklere göre biraz daha maliyetli olduğunu söyleyen gentir , “Üründe işçilik hat safhada dolayısıyla bu maliyeti biraz arttırıyor. fiyatları 100 tl”den başlayıp büyüklüğüne göre 250 liraya kadar çıkabiliyor” şeklinde konuştu. oldukça yaratıcı bir süs eşyası olan teraryum saksılar bu yılda popülerliğini koruyacak gibi görünüyor. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası