banner
Gündem

​TERAS KAFEDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

mutluluğa ilk adımı  kültürpark”ta attılar aksaray”da bir genç gece arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği teras kafe”de kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi etti. durmuş bilgiç, arkadaşları ile beraber eğlenmek için kültürpark”a geldi…

​TERAS KAFEDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ
banner

mutluluğa ilk adımı 
kültürpark”ta attılar
aksaray”da bir genç gece arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği teras kafe”de kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi etti.
durmuş bilgiç, arkadaşları ile beraber eğlenmek için kültürpark”a geldi. kültürpark”ta teras kafe”ye gelen bilgiç ve arkadaşları canlı müzik eşliğinde eğlenirken, bir anda tüm ışıklar kapandı. işıkların kapanması ile birlikte mum ve meşalelerle ortalık aydınlığa kavuşturulurken, tam bu esnada durmuş bilgiç hayatını birleştirmek istediği beyza Şahin”e evlenme teklifi etti.
sonu mutlulukla biten hikayede bilgiç, hayat arkadaşına şu ifadelerle hitap etti; “rabbimin bana verdiği en güzel nasip oldun. bir ömür serecek aşkımız oldu. Ömrüm, nasibim beyzam iyiki geldin gönlüme. hoş geldin. seni ömür boyu seveğim.”
teklifin kabul edilmesinin ardından damat adayı durmuş bilgiç, beyza Şahin”in parmağına yüzük taktıktan sonra dans ettiler.
etraftaki masalarda oturan vatandaşlar ise cep telefonlarıyla bu anları kaydetti. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası