banner
Esnaf

Tır döşemesinde Aksaray’ın ismini Türkiye’ye duyurduk

aksaray”da 20 yıldır araç döşeme sektöründe faaliyet gösteren has oto döşeme ustası soner selvi  sektör hakkında bilgiler verdi.  aksaray”da 20 yıldır araç döşeme sektöründe faaliyet gösteren has oto döşeme ustası..

Tır döşemesinde Aksaray’ın    ismini Türkiye’ye duyurduk
banner

aksaray”da 20 yıldır araç döşeme sektöründe faaliyet gösteren has oto döşeme ustası soner selvi  sektör hakkında bilgiler verdi. 
aksaray”da 20 yıldır araç döşeme sektöründe faaliyet gösteren has oto döşeme ustası soner selvi  sektör hakkında bilgiler verdi. aksaray”da süsleme yaptıkları araçların türkiye”nin 4 bir tarafında gittiğini ve bu sayde aksaray”ın ismini her yere ulaştırdıklarını ifade eden selvi, “mercedes fabrikasının aksaray”da olması bizim için büyük bir avantaj bizim için aksaray”a türkiye”nin dört bir tarafından kamyon ve tır alan vatandaşlar araçlarının döşemeleri kirlenmesin ve daha konforlu olsun diye döşeme yaptırıyor.geçitliğimiz yıl işlerimiz gayet iyi geçti.tırlara,koltuk,tavan,sırt,yatak gibi ürünleri yapıyoruz. tır şoförleri araçların içinde büyük zaman geçiriyorlar.bizde şoförlerimizin daha konforlu bir araçta yolculuk etmeleri için özenle araç iz dizaynlarını döşüyoruz.bir araç ortalama 300 lira ile 3000 liraya kadar çıkıyor.tır döşeme sektöründe şehrimin ismini tüm türkiye”ye duyurduk."dedi.
tÜm marka model tirlara perde
dÖŞeme hİzmetİmİzİ verİyoruz
has tır koltuk döşeme olarak tüm marka ve modellerdeki tırlara perde döşeme hizmetimizi sunduklarını belirten selvi ,tır perdelerinin imalatını ve döşemesini kendimiz yapmaktayız. ayrıca tır perdelerini türkiye”de müşterimizin istediği  il ve ilçeye gönderebilmekteyiz. sizde tır perde döşeme imalatı, tır perde döşeme modelleri, tır perde döşeme fiyatları ve tır perde döşeme konusunda merak ettiğiniz tüm konularda bizi arayabilir. fiyatlarımız ve uygulayacağımız hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz."dedi. foto-haber: ali furat 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası