banner
Gündem

Turizm Haftası 43. kez kutlanacak

aksaray valiliği İl kültür ve turizm müdürlüğü, 15-22 nisan tarihleri arasında 43″üncüsü kutlanacak olan turizm haftası için dolu dolu bir program hazırladı. Ülkemizde turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve..

Turizm Haftası 43. kez kutlanacak
banner

aksaray valiliği İl kültür ve turizm müdürlüğü, 15-22 nisan tarihleri arasında 43″üncüsü kutlanacak olan turizm haftası için dolu dolu bir program hazırladı.
Ülkemizde turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını teşvik etmek amacıyla, her yıl 15-22 nisan tarihleri arasında kutlanan ve 43″üncüsü gerçekleşecek olan turizm haftası yine renkli görüntülere sahne olacak.
15 nİsan pazartesİ baŞlayacak
15-19 nisan tarihleri arasında aksaray”da ki okullarda ilimizin tanıtımıyla başlayacak olan etkinlikler 20 nisan saat 06.00″da güzelyurt-ihlara vadisinde turizm sektör temsilcilerine yönelik tanıtım amaçlı balon uçuşuyla devam edecek. 21 nisan pazar günü saat 10.00″da güzelyurt-ihlara bisiklet turu, saat 11.00″da geleneksel ihlara vadisi yürüyüşü ve turizm çalıştayı olacak. etkinlikler 23 nisan saat 20.00″da aksaray kültür merkezinde ‘türkülerle bahar konseri”yle sona erecek. haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası