banner
Spor

Türkiye Aksaray’la coştu

a mİllİ erkek hentbol takimimiz aksaray”da konuk ettİĞİ hollanda”yi 30-27 maĞlup ettİ aksaray mİllİ takima uĞurlu geldİ a milli erkek hentbol takımı, 2019 dünya Şampiyonası avrupa elemeleri 5. grup üçüncü..

Türkiye Aksaray’la coştu
banner

a mİllİ erkek hentbol takimimiz aksaray”da konuk ettİĞİ hollanda”yi 30-27 maĞlup ettİ
aksaray mİllİ takima uĞurlu geldİ
a milli erkek hentbol takımı, 2019 dünya Şampiyonası avrupa elemeleri 5. grup üçüncü maçında hollanda ile aksaray”da karşılaştı. hasandağ spor salonu”nda oynana karşılaşmada millilerimiz ilk yarısını 14-16 geride bitirdiği karşılaşmada aksaraylıların müthiş desteği ile iyi bir geri dönüş yaparak hollanda”yı 30-27 mağlup etmeyi başardı.
tribünlerin tamamen dolduğu ve 5 bine yakın taraftarın takip ettiği karşılaşmada oldukça güzel görüntüler oluştu. İlk devrenin 24″üncü dakikasına kadar rakibi karşısında baskın ve iyi bir oyun sergileyen millilerimiz 13-11 öne geçti. bu dakikalarda görülen 2 dakika cezalar ve savunmada basit hatalar neticesinde oyun kontrolünü kaybeden millilerimiz devreyi 14-16 geride tamamladı. İkinci devreye aksaraylı hentbol severlerin müthiş desteği ile bambaşka bir oyunla başlayan millilerimiz farkı kapatarak öne geçmeyi ve oyun kontrolünü yeniden eline almayı başardı. son dakikaya kadar hollanda karşısında baskıyı bırakmayan ve savunma da hata yapmayan millilerimiz tribünlerin coşkusuna da ayak uydurarak müsabakayı 30-27 galibiyetle tamamladı.
İlk etap maçlarında yunanistan”ı deplasmanda 19-25 mağlup eden türkiye erkekler hentbol takımı belçika ile de sahasında 27-27 berabere kalmıştı. aksaray”da oynan hollanda maçını da 30-27 kazanmasını bilen millilerimiz 5 puan toplayarak ilk etabı lider bitirdi. elemelerde son maçını da 14 ocak”ta aksaray”da oynayacak millilerimiz dünya kupasının kapılarını aksaray”dan açacak.  foto-haber: oğuzhan demİray
mİllİlerİmİzİn maç karnesİ
tÜrkİye               27-27 belçİka
yunanİstan      19-25     tÜrkİye
tÜrkİye               30-27     hollanda
hollanda         –              tÜrkİye
belçİka              –              tÜrkİye
tÜrkİye               –              yunanİstan

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası